Tack Linda ❤️

Less jag blir!!! Hade skrivit ett låååångt inlägg om vår Stockholms-helg men när jag skulle publicera det var det borta?!?!?!?! Trodde det sparades automatiskt, men tydligen inte :( Gaaaahhh.... orkar inte skriva om allt igen, så jag gör helt enkelt ett kort "tack-inlägg" till min kära storasyster Linda, och bjuder på lite bilder i stället.
 
Helgen i Stockholm var en tidig julklapp för mig och vår lillasyster Sandra. Så Linda och hennes George hade flugit hit från USA där dom bor, och Sandra och Anders kom i bil från Norge. Vi bodde på superfint hotell (Mariott), åt fantastiskt god mat, som iofs hade smakat ännu bättre om jag hade få varit frisk (!!) och hade supermysigt den lilla tid vi hann umgås. Jag kunde ju inte vara med på fredagen pga min magsjuka, men lördagen blev en heldag med världens bästa Mamma Mia-show. Allt var så himla fantastiskt. Stället var uppbyggt som en äkta taverna i Grekland. Vi serverades mängder av underbar mat, blev uppassade och det sjöng och showades åt alla håll. Höjdpunkten på kvällen blev när Sandra vart utvald under en låt, och fick vara stjärnan i showen för en stund. Hon fyllde ju dessutom år dagen till ära, så det kunde inte bli mycket bätte. SOM vi skrattade !!
 
Jag var ju inte i mitt livs toppform om man säger så, men jag kunde koppla bort mitt mående under hela showen, men när vi efteråt skulle träffas i barnen för lite drinkar, så vi jag istället bege mig upp till hotellrummet då magen sa stopp. Dagen efter hann vi alla äta en lång och mysig hotellfrukost, innan det var dags att dra sig hemåt igen.
 
TUSEN MILJONERS tack Linda, sicken present !!! Den blir svårtoppad ;) Är så otroligt glad och tacksam att just Linda och Sandra är MINA systrar. Jag kunde inte ha det bättre. Denna helgen kommer jag aldrig glömma, och då inte bara pga min dåligt tajmade magsjuka, utan för en Mamma Mia-show som var helt outstanding!! Är ledsen att jag inte var nå vidare roligt sällskap när vi för en gång skulle träffas, men vad gör man när man åker på värsta vinterkräksjukan i september!!! ;)