Gym !!

Fasen va nöjd jag ä asså. Trots att jag var såååå nära att skita i allt, så drog jag ändå iväg till stan och Friskis för ett gym-pass. Min kära arbetskollega Carina var väl egentligen den som drog iväg med mig, eller rättare sagt så satt vi häromdagen och försökte planera in lite pass eftersom vi båda har årskort och ingen av oss tränat nått sen i somras. 
 
Nackdelen nu när vi flyttat, är ju att jag har 3 mil enkel väg till Friskis, och jag har ingen lust att sitta å köra en massa "i onödan", så jag får försöka planera in träningen efter hur jag jobbar. Lättare sagt än gjort. Tyvärr är det dåligt med pass som stämmer in, det finns tex bara ETT cirkelgym-pass på förmiddagen, och det är på måndagar, och enda gången det funkar är när jag jobbar kvällspass på en måndag. Då hinner jag träna innan jag börjar. Sen passar det nästan aldrig ihop på eftermiddagen heller. Jag slutar ju runt 15-16 och de flesta pass är senare än så, plus att jag ska hämta barnen efter skolan, vilket betyder att dom måste hänga med isf. 
 
Jaja, igår i alla fall, då hade vi bestämt att vi skulle träffas och gymma själva. Alltså inget pass utan egen träning. Var måttligt sugen och slängde iväg ett meddelande till Carina....typ "var det idag vi skulle träna" med hopp om att hon skulle svara "vi skiter i det" *HAHAHAHA*.... istället svarade hon att jajjemen, idag kör vi, så då vare bara å slänga sig i bilen och fara in. 
 
Började med 10 min på löpbandet. Gick snabbt, och joggade de sista 3 minutrarna. Sen in i cirkelgymmet, körde ett varv + körde lite andra maskiner i stora gymmet, så sammanlagt blev det en timmes träning. Svettigt och skönt, och naturligtvis kände jag mig såååå nöjd efteråt. Idag har jag träningvärk. JIPPIIIIII !!!!! Som jag saknat det. Liksom ett kvitto på att jag faktiskt träna ordentligt igår. Me like !!
 
Efter träningen for jag till Birsta å handla lite. Sen hämta jag barnen och for hem å laga middag. Ugnsbakad falukorv med potatismos. På kvällen kom sugen efter nå gott igen som ett brev på posten. Gaaaah...varför ska man alltid bli sugen på nå onyttigt när man ligger i soffan å ser på tv??? Tack vare att jag tränat, så lät jag bli att ta någonting. En nekatrin och en näve mandlar blev det. Jag funkar ju som så att om jag tränar och sköter mig ja då vill jag inte paja det genom att äta fel. Tränar jag INTE så kvittar det liksom, ja då kan jag likväl tröcka i mig 40 mackor (okej, överdrift) eftersom jag inte tycker att det spelar någon roll. Sjuk i hövve??? Ja...en aning 😂
 
Idag jobbar jag kvällspass, så jag har en lugn och skön förmiddag här hemma. Tänkte plocka undan å städa lite och förbereda middag åt barnen eftersom både jag och Henrik jobbar. Till helgen väntas roligheter, men mer om det senare :)