Godmorgon från Stockholm

Ja fy fan sicken start på vår minisemester. Vi tog tåget neroch resan gick bra utan nå konstigheter. Vi tog en promenad till hotellet, tog ca 30 min och precis när vi kom fram kände jag att jag började må illa. Tänkte att det berodde på att jag inte ätit frukost och knappt sovit nått... 

 
Vi checkade in och trodde väl egentligen inte att vi skulle få vårat rum på en gång eftersom vi var så tidiga. Vi hade mest tänkt att lämna in våra väskor så vi slapp dra omkring på dom medans vi skulle bege oss ut å käka. Tack å lov säger jag Bara, så säger dom att vi kan få rummet direkt och jag kände att fasen vad skönt, jag måste få ta en dusch innan vi går. 
 
Sagt å gjort, in på hotellrummet och direkt in i duschen. Efteråt så jag till Henrik att jag inte mådde nå vidare utan att jag behövde vila så vi bestämde att han skulle gå ut å handla frukost medans jag fick sova lite. Strax efter att Henrik gått började jag må så sjukt illa!! Då vare bara å börja kräkas!! Fyyyyy faaaaan asså!!!! 
 
Henrik kom tillbaka efter ca en timme.  Ingen kul syn för honom. Där ligger jag likblek och helt utslagen, spyr och sover om vartannat. Han hade köpt med sig massa gött, men jag ville naturligtvis inte ha nått. 
 
Denna helgen är verkligen speciell då min kära storasyrra Linda som bor i Usa har bokat den sen ett år tillbaka. Hon bjuder och plus min lillasyster Sandra från Norge, och vi har verkligen längtat efter att träffas allihop eftersom det typ aldrig händer. Å så blir jag sjuk!!!!!!! Henrik, Linda och George, Sandra och hennes Anders bara sig till stan. Lunch, shopping, och bara umgänge och ha mysigt... Själv umgicks jag med herr toalett... bläää... 
 
Senare på kvällen kom de tillbaka till hotellet och skulle träffas nere i baren för en drink. Jag kände att jag mådde lite bättre, och åt faktiskt en ostsmörgås som Henrik köpt. Mådde dock fortfarande skit så jag sov...och sov... Sov fram till 06 i morse, vilket betyder att jag sovit närmare 20 tim med lite kräkpauser  emellan.
 
Idag har jag sjukt ont i ryggen/kroppen men mä tanke på att jag bara legat så äre inte så konstigt. Har en sprängande huvudvärk oxå, men har nyss tagit en Ipren så jag hoppas de släppet snart.
 
Som TUR är så är det idag vi ska på Mamma Mia. Det betyder alltså att jag inte missar det eftersom jag är övertygad om att det vänt. 
 
Var så himla ledsen å besviken igår eftersom detta är något vi längtat efter så länge, å så blir det såhär. 
 
Nu håller vi tummarna för att Henrik klarar sig, och att vi får en rolig och härlig dag tillsammans vi 3 systrar med vår respektive.  
 
Vill tacka för alla gulliga meddelande på Facebook och inststagram, snap och sms. Ni är fantastiska alla som bryr er ❤
 
 

Skriv inläggstext