Gnäll...

Ja då var Allans tandsanering klar. Det slutade med narkos och utdragning av 8 (!!!) tänder samt borttagning av tandsten. Summa: 4946 kr men en gladare hund som inte verkar ha ont nå längre, plus att han inte luktar nått ur mun längre :) Han hade en stor varböld där en av kindtänderna lossnat, så inte så konstigt att han inte mådde nå bra :/ Igår kom han t.o.m med en av sina leksaker och ville att vi skulle kasta. Asså det har inte hänt på flera veckor så det känns fantastiskt kul att han börjar återhämta sig till sitt forna jag igen. Vår älskade lilla Allan-brallan ❤️
 
Nu hoppas vi att det är slut på sjukdomar bland djurena våra. Har varit ett extremt dyrt hund-år det här... Huvva... men som sagt, har man skaffat sig djur har man dessutom tagit på sig ett ansvar med allt vad det innebär, så det är bara att bita ihop och se glad ut. Huvudsaken dom mår bra, så äre ju. Hoppas få jobba lite extra nu bara, så man får in sina förlorade slantar. Det går ju extremt mycket pengar här hemma nu eftersom vi bygger om. Så himla mycket som måste köpas *suck*. Väggar, dörrar, nya garderober, skrivbord och soffa till barnen, m.m. m.m. m.m. Asså det är ju sjukt mycket billigare än om vi hade gjort en riktig utbyggnad som var tänkt från början, men ändå... det drar snabbt iväg märker jag. 
 
Annars har jag nu jobbat en 5-dagars och idag klev jag på en 4-dagars-ledighet. Tänkte greja så mycket som möjligt, för nu börjar jag få panik i kaoset som är här hemma. Jag mår verkligen inte bra i stöket. Nä, jag fullkomligt HATAR det. Grejer å skit överallt, men jag är lite låst och kan inte fixa allt som jag vill eftersom väggarna måste bli klar först. Det är en del spackling kvar, som sen ska slipas vilket betyder slipdamm ÖVERALLT, så jag kan inte börja sätta upp nå grejer eller nått... Leon är utan garderob sen vi byggde om, han ska få en ny med andra mått så det passar, och ni kan ju gissa hur bra ordning det blir det då med kläder liggandes överallt?!?!?! 
 
Tindra och Emmie är inknökade på Tindras rum, och inte heller Emmie har en fungerande garderob (den gamla är skrotad) så gissa hur fint det är på Tindras rum nu? Tindra har ett litet skrivbord som dessutom är trasigt där hon försöker sitta å plugga, samtidigt som Emmie får göra allt i sin säng eftersom det inte finns plats. JAAAA, det är ÖVERJÄVLIGT här hemma nu. Måste få klaga lite!! Emmies nya rum blir i alla fall stort och svinbra!! Hon kommer ha plats för säng, skrivbord, garderober och en soffa tänkte jag. MEN...det är som sagt inte klart än, så jag håller på att få nån typ av panik!!!!! 
 
Sen har jag slutat snusa också. Så just nu äre inge kul å heta Maria. Fattig, kaos i hemmet och inge nikotin. Inge bra kombination. Blääääääää !!!!