2017-09-24

Inte haft så mycket till skrivlust på slutet...kanske beror det på att jag är spyless på det mesta *haha*... nä men så illa är det faktiskt inte... är less på att renovera, less på att vi aldrig får nån ordning, less på att det är höst och snart vinter, less på att hundarna kostat så mycket pengar...less på att inte snusa. Resten är jag nöjd med :) Nä men ärligt talat så äre inte så mycket kvar här hemma. Men jag kan fortfarande inte börja måla och tapetsera eftersom grundjobbet inte är klart. Jag kan inte köpa hit nå nya möbler eftersom det är för brötigt här hemma fortfarande, så jag står liksom lite still och stampar... och sånt är ju det värsta jag vet. Har ju NOLL tålamod och vill bli klar helst igår. 
 
Fick tag på sista innerdörren för nån dag sen nu iaf. Eller rättare sagt, vi köpte två, för killen som sålde hade två stycken och ville bli av med båda. Så nu har vi plötsligt en dörr för mycket, men men, jag får la slänga ut en egen annons på den, men jag väntar lite för man vet aldrig om vi ska bygga nå mer ;)
 
Angående hundarna så är ju det allra viktigaste att dom mår bra, och det gör BÅDA nu. Allan har inge ont i munnen längre, han är sitt vanliga busiga jag och äter med god aptit. Kerstin är piggare än piggast så nu äre full fart i huset med bus bland hundar och katt. 
 
I fredags gjorde jag nått jag inte gjort på länge.  Jag och två underbara vänner, som jag arbetat med på Kardiologen men som (tyvärr) slutat och jobbar på andra ställen på sjukhuset, träffades på E-street och käka. I tre och en halv timme så åt vi och drack gott, pratade om allt och ingenting och hade sååååååå trevligt och mysigt ❤️ Tiden gick alldeles för fort men jag hoppas vi kan ses snart igen. Tack Erica och Anneli 😘😘😘
 
I onsdags efter att jag hämtat barnen på skolan gick vi till matmarknaden som är i Sundsvall denna vecka. Barnen fick välja vad dom ville ha, och det slutade med langos. Hur gott på en skala???!!!!! Just löv it!! Typ onyttigaste man kan äta, men EN GÅNG per år är ju ingen fara ;)
 
Sen fick de välja efterrätt, och både Tindra och Leon valde langos igen, fast denna gång med Nutella. Emmie köpte churroz (stavning??) och alla var nöjda och belåtna och definitivt MÄTTA :)
 
Är så stolt över mina barn, som är VÄRLDENS FINASTE & BÄSTA !!
 
Och på tal om att vara stolt över sina barn. De är ju otroligt duktiga allihopa, och idag är det Tindra som imponerar lite extra. Vi andra i familjen är placerade i vardagsrummet, för Tindra har beslagtagit köket och lagar mat åt oss. Ingen vet vad hon lagar, och vi får inte komma ut och kika eftersom det ska bli en överraskning. Det doftar vitlök och chili (?) och nybakat (?)... ska bli sjukt spännande att se vad gumman hittat på. Återkommer senare med bilder och berättar vad vi vart bjuden på :)