Estrella 💋

Har knappt någon tid alls att sätta mig vid datorn och blogga nu för tiden, men idag är jag ledig, och tänkte uppdatera lite med vad som händer här hemma. Den största nyheten är att vi blivit med en till häst :) Ja vi köpte ju kära Sassy i samma veva som vi flyttade hem hit igen, och sen fick vi låna en häst som sällskap. En jättehärlig donna som tjejerna rider och myser med, men vi har ju aldrig känt att hon är "hästen med stort H", utan vi har hela tiden hållt utkik efter nått annat. Nu tror vi att vi hittat henne. Än en gång, tack Facebook :)
 
Estrella, som hon heter, är ett halvblodssto7 år. Fantastiskt vacker, och verkar vara den snällaste 4-benta varelsen ever. Hon är stor och ståtlig. 170 cm hög, och som sagt lika snäll som hon är stor. Vi börjar med att ha henne på prov, så att tjejerna verkligen får känna sig för att hon verkligen är den rätta. Plus att ägaren ska känna samma sak med oss, att vi är rätt hem för henne :) Vi tänker ju nämligen som så att de hästar vi skaffar nu, asså Sassy och troligen Estrella, är "the one and only" - alltså hästarna som ska få bo här resten av sina liv. Vi håller inte på och byter för att "testa nå annat", utan här är det livslångt hem som gäller. 
 
Lerigt och härligt i hagen nu när det är höst... Fina, fina Estrella ❤️
 
Kerstin, Sven och Allan mår prima. Enda jag funderar på är Kerstins aptit. Asså skulle hon få bestämma skulle hon äta JÄMT!! Det verkar inte finnas nån botten. Har aldrig varit mä om nån hund som är så mat-tokig som hon är. "Hetsätningsskålen" är fantastisk, men asså lilla gumman...blir hon aldrig nöjd? 
 
Idag kommer vi utöka hönsflocken också. Vi har ju haft en för jäkla otur med grann-hund och räv som nöpit åt sig nå hönor, så vi har ju bara 4 i dagsläget, och härliga tuppen Lage förstås, men nu igår frågade en arbetskamrat om jag inte ville ha några hönor av henne då hon har för många, och självklart tackade jag ja, så i eftermiddag hämtar jag hem några nya donnor :D
 
Jag har grejat med Emmies rum hele förmiddagen. Men kan ni fatta!! Strax är det klart :D Ska in till Birsta en sväng innan jag hämtar barnen och köpa det sista. Det ska bli ett par mattor, gardiner, fönsterlampor och lite mer färg. Köpte fel vitfärg sist. Skulle ju vara högblank men jag hade köpt matt och det vart ju asfult på det jag tänkt måla om. Fotar senare ikväll när allt är färdigt. Kommer lägga ut ett inlägg med massor av bilder så min kära familj som bort miljoner mil bort får se. Och ja, även ni andra som är intresserade får ju också kika såklart *haha*.