Det tar sig...

Ja men saaaaakta men säkert växer Emmies nya rum fram. Igår tapetserade jag och fick ungefär målat hälften av det jag tänkt på resten av väggarna. Det är lite halvsvårt på vissa ställen eftersom det är så högt i tak, men skam den som ger sig. Idag när vi skulle fortsätta tog färgen slut. Typiskt eller vad?! Så i morgon efter jobbet blire te å shoppa rejält med färg så vi kan bli fäääääääärdig nån gång. 
 
Började sätta in en dörr till Tindras rum också, men vi vart inte klar för det är bökigare än man tror... men dörren sitetr där i alla fall men vi har inte fått upp nå gipsskivor och det är en hel del kvar å greja med. Sen ska Tindras rum målas om också, så tro nu inte att vi är klar än på länge *suck*... är i alla fall lycklig över att kunna checka av 3 rum som färdiga i alla fall, och det är mitt å Henriks sovrum, köket + Leons rum. Tack gode gud för det!!! Kvar är då Emmies, Tindras, hallen uppe + väggarna i trappan upp. 
 
Verandan vi också ska bygga lär ju inte ske det här århundradet.... eller i alla fall inte i år... allt tar sån förbaskad tid, och sånt tål inte jag. Jag vill ju att allt ska ske helst igår, eller i alla fall nu på en gång :)
 
Igår var det ju Emmie som ville överraska med middag, och sicken mat flickan gjorde!!!!! Det blev skinkschnitzel, och hon var så duktig som bankade och panerade köttet alldeles själv. Till detta blev vi serverad klyftpotatis och skirat smör som var smaksatt med vitlök- och persiljekrydda. Och så en klyfta citron att pressa över... jiiiiises så ljuvligt !! Till efterrätt bakade hon en kladdkaka med krossad daim...behöver jag ens tala om att vi var i himmlen?
 
Denna veckas matsedel ser ut som följande:
 
Om ni funderar på varför det står "matlådor" på torsdag så äre för att då jobbar jag kväll och jag förmodar att Henrik oxå är borta å jobbar som han typ alltid är *haha*. Då har jag alltid färdiga matlådor i frysen, så det bara är för barnen att ta fram och tina. Just nu finns det spagetti och köttfärsås, nudelwok och korv stroganoff att välja på :) Tjälknölen missade vi ju veckan som var, eftersom jag helt enkelt glömde att slänga in den i ugnen kvällen före vi skulle äta. Typiskt mig asså 😂 Så vi gör ett nytt försök på lördag ;) På söndag jobbar jag kvällspass, så då får Henrik stå för kockandet.... känns som det är stooooooor risk för falukorv och spagetti då *hahaha*
 
Nu blire lite slöande framför tv´n. Är ju Biggest Looser VIP-final ikväll å det kan man jö inte missa ;) Avslutar detta inlägg med en bild på efterrätten jag skrev om i förra inlägget. Chokladkakan med nougatganache. Om den vart god?? Ja men gissa..... :P