Det går framåt...

Igår gjorde jag verkligen ett ryck som jag måste säga att jag är stolt över. Från det att jag klev upp, fram till att barnen kom hem efter skolan, så jobbade jag och slet här hemma. Tillbringade 99% av tiden i Emmies rum, och tro´t eller ej men jag börjar se ljuset i tunneln :) Jag tapetserade sista väggen, jag målade, gjorde lite finlir såsom att fixa nå lister, målade runt fönstrena m.m.
 
Nu ska jag bara fixa golvet, och det som ska fixas är att det ska STÄDAS. Jag är ju en sån som inte "har tid" att liksom förbereda saker. Det ska ju gå SNABBT!!! Så jag målar, tapetserar, slipar och skrapar men har inte lagt ut nå "skydd" på golvet. Tar för lång tid helt enkelt ;) Men å andra sidan, nu efteråt tar det oxå tid då jag måste skrapa bort färgfläckar och skura - men men...skit i samma... sån ä jag :D
 
Det som saknas nu är en garderob och ett skrivbord. Garderob ska jag köpa av en jobbarkompis, så nu äre bara å se te att nån kan hämta den, och skrivbord blir från Ikea. Sen äre lite småfix såsom gardiner, nån matta å sånt som ska upp på väggarna, men där ska ju Emmie få va mä och bestämma (läs shoppa).
 
Men bara det att kunna ställa in hennes säng!! Asså fatta!!! Tindra och Emmie har ju trängts på Tindras rum sen i somras, så jag gissar att mina tjejer kommer uppskatta varsitt eget rum nu :D
 
Idag jobbar jag kvällspass. Har faktiskt hunnit mä mig en del nu på morgonen oxå. Gäller att ta tevara på tiden man kan när man väl är ledig.