Midsommarafton och massor av bilder :)

Ja men då vare ju Midsommarafton igår, och för ovanlighetens skull var vi HEMMA, och inte i Varberg som vi alltid annars är. Tror vi firat hemma EN gång förut, plus att vi varit i stugan i Hissjön en gång...annars äre alltid Varberg som gäller. Ja men varför for vi inte dit i år då? Ja asså vi är ju såpåass "nyinflyttade"... katten är ny, hästarna är ny... ja ni fattar... plus att vi har såååå möe å greja här hemma, så det kändes liksom lite för tidigt att lämna gården för en minisemester. MEN, självklart ska vi ner till Varberg, men det blir senare i sommar, kanske mitten/slutet på juli. Har inte bestämt datum än.
 
Vädermässigt så gjorde vi ett för jäkla klokt val i alla fall *haha*. Fick bilder skickade te mig, från lillsyrran bla. som var i Borås/Varberg å hälsade på mamma/mormor. Spöregn!!!!!!! Huvva.... tur vi slapp det. Hos oss sken solen. La´familia grejade ute hele förmiddagen. Krattade, bar bort bröte, satte upp björkar kring huset m.m. Jag städade huset, men varvade lite mä att va ut i solen oxå så jag fick t.o.m lite färg av solen :)
 
Tänkte bjuppa lite bilder inifrån huset. Ha överseende mä att allt inte är perfekt. Är näääästan klar, men de finns som sagt lite småfix kvar :) Börjar med hallen. Valde att inte ta från alla vinklar eftersom det var lite för möe grejer på vissa ställen... å då serä inge snyggt ut *haha*
 
Sen går vi över te köket... första bilden är hur det ser ut när man kommer in från hallen :)
 
Sen fortsätter det så här:
 
Jag fullkomligt ÄLSKAR att vi har ett stort och öppet kök. Där matplats och själva köket liksom sitter ihop :)
 
Sen äre dags för vardagsrum :) Svårt att fota men ni ser nog ganska bra ändå...
 
Sen tog jag lite bilder på huset från utsidan oxå. Vanligtvis har vi inte björkar runt huset, men eftersom det var Midsommarafton igår hade Henrik och Leon gjort det extra fint :)
 
 
På kommade bild ser ni delen av huset där vi ska bygga ut. Den rötna, fula "balkongen" ska rivas, och sen blire utbyggt i ett plan med 2 nya sovrum samt dusch och toalett. Blir nog bra när de ä klart !!
 
Här på nersidan (som måste målas!!) så kommer´e bli en stor veranda längs hele sidan. Där ska vi även bygga in ett spabad. Gissa om jag längtar !!!!!!
 
Ja men förutom att städa, greja och fota så firade vi faktiskt Midsommar oxå :) Runt 16-snåret kom våra kära vänner Sussi och Micke hit och vi satt ute och drack ananasdrinkar och började med lite förrätt, som bestod av Västerbottenpaj, ägghalvor mä räkor, focacchia och sillröra. Gött å kunna sitta ute å käka.
 
Sen gick vi in å värmde oss en stund, för det var ju inte suuuupervarmt (haha).... snarare "svensk midsommar" vilket betyder en max 15 grader ;)
 
Bestämde oss för att få upp värmen lite granna genom att spela kubb. Tjejerna mot killarna....och ja...en får la erkänna att mitt lag inte vann...
 
Efter kubben grillade vi. Det blev färsk lax, som vi åt mä färskpotatis och romsås. Mycket gott!!! Resten av kvällen tillbringades inomhus då graderna var nere på 9 grader utomhus...Brrrrr...
 
Tindra, vår fantastiska "konditor", stod för efterrätten. Schweizernötspanacotta med vispgrädde och färska jordgubbar. Asså huuuuuur god??? Helt lövely !!!
 
Avslutar detta inlägg mä nå bilder på våra älskade barn och djur. Sååååå fina bilder ❤️ Så håll till godo :)
 
Tindra ❤️ Sassy
 
Emmie ❤️ Nea
 
Leon ❤️ Sven (som tydligen vaktar mobilen *haha*)