Men så gött vi haré

...jobbade till 15.30, sen lite snabbhandling å så hem i det göttiga vädret. Känns som en riktig sommardag då det äntligen är vindstilla, himlen är klarblå och graderna runt 20. I skrivandets stund sitter tjejerna ute på gräset och `sommarklipper´ Allan och det går bäst när jag inte visar mig. Hos tjejerna sitter han alldeles lugnt och stilla, men så fort jag visar mig vill han slita sig lös, så jag gör bäst i att hålla mig borta, å då passar en bloggpaus bra ;)
 
Leon har en kompis här idag, och de tog cyklarna bort till Krigsbysjön och badade (!!) Nu hoppas det studsmatta för fullt, och vi alla är superhungriga men grillen är igång så snart bliré go´mat :)
 
I morgon ser det ut som det ska bli ännu härligare väder. Jobbar dock dagen, men hoppas få njuta av en skön eftermiddag/kväll som idag. Höna-pönorna har blivit allt mer bekväm och trygg. Idag var dom ute självmant och verkar lyda sin tupp. Han håller verkligen ordning på sina bönor ;) Längtar såå tills dom är bekväma nog att börja värpa!!! Första ägget är alltid nått alldeles speciellt. 
 
Vi har byggt ut sommarhagen nu till hästarna, så nu har vi dom precis nedanför huset, och det är fantastisk utsikt från köksfönstret. Sassy gör stora framsteg och det är framförallt galoppfattningar som övas och det går bättre och bättre. 
 
Herregu´... hör ju hur det låter... allt jag skriver är ju sååååå fantastiskt *haha*, men just nu så äre verkligen bra. Vi är HEMMA här på landet, vi har (äntligen) våra djur igen, och just nu är vädret fint. Då finns de ju inge å klaga på, eller hur?! Lär nog inte va lika positiv näre börja bli höst/vinter... vet vad vi har att vänta.... kallt hus, kliva upp i ottan för å elda för å få nån värme...skotta sig ut för att överhuvudtaget kunna ta sig till jobbet... bläääää.... MEEEEEN, det är låååångt dit, så det vill jag inte ens tänka på nu :)
 
Kanske blir ett kvällsdopp??