Go´ förmiddag :)

Ja det bjöds på blandat väder igår igen, mestadels fint, så vi tillbringade den största delen ute. Vi startade operation-röja-bort-bröte och gick igenom några av alla förråd och det hela slutade med en härlig brasa där det verkligen lättade i själen när man såg allt rat brinna upp till inget annat än aska :) Tjejerna pysslade med hästarna, och Leon varvade med att hjälpa oss, cykla, kasta frisbee och spela lite dator. Avslutade kvällen med att se "Flightplan" tillsammans. Somnade runt midnatt och vaknade tack och lov runt 10 idag. Härligt med sovmorgon. Idag är min sista lediga dag innan det vankas jobb igen, men nu är semestern nära. Bara 8 arbetspass kvar, sen väntas 4 långa (?) lediga veckor :)
 
Jag tänkte försöka nyttja denna lediga dag till fullo idag... eller *haha* mä tanke på min sovmorgon, och att jag fortfarande inte klätt på mig trots att klockan är 12 så vette tusan ;) Jaja, jag lär nog hinna mä en del. Tänkte pyssla lite på övervåningen, som INTE är klar. Men å andra sidan så kommer den inte heller BLI klar innan vi har byggt ut, eftersom tjejerna bor i hallen i väntan på sina nya rum som inte ens är påbörjat ännu :) Men men, det blir nog bra tillslut. Ska sätta upp lite gardiner i alla fall och kanske röja lite mer bland kläderna våra. Insåg att jag trots massvis av rensande har så sjukt mycket kläder som jag troligen aldrig kommer att använda utan det tar bara massa onödig plats. Få se få se om jag kanske bjuppar på nån bild sen...
 
Vet ni, på onsdag ska jag TRÄNA !!!!! Japp, nu vare längesen en entrade gymmet, men på onsdag innan jag kliver på mitt kvällspass blire en timmes gym :) Har faktiskt tränat här hemma ska ni veta. Har lassat massor mä hästskit och DET är ett träningspass. Kratta gräsmatta är ett träningspass, liksom rensa ogräs och bära bort bröte till brandhögen :) Sen har jag hittat en träningsmojäng *haha* som faktiskt är skitbra. Vete tusan vad det är egentligen, men det är som en spänd fjäder som man böjer och det är för jäkla jobbigt i alla fall. Tror de är nått jag köpt för massor mä år sen å aldrig använt, men nu jäklar ;)
 
Typ en sån här grej äre ;)
 
Ha nu en härlig dag alla fina. Dags för mig å sätta igång om de ska bli nå gjort. Puss & Kram sålänge ❤️💜💚
 
 
#1 - - Linda/Candygirl:

Akta dig för fjädern bara. Den är inte kul att få sprättandes i ansiktet. :-)