Gårdagen...

Regn, regn och regn... ja de var vad gårdagen bjöd på. Och fastän vi varken festade loss eller va uppe nå speciellt sent på självaste midsommarafton var vi trött å sleten igår så det passade ypperligt med en riktig slöardag. Vi var inne, såg flera filmer å gjorde typ inget annat. Framåt kvällen slutade regnet dock och vi kunde va ute en liten sväng och jag fick pyssla lite i mina land som börjat växa så fint. Vaknade TIDIGT idag...av mig själv...fastän jag bara sovit en 7 timmar (brukar kräva minst 10 annars)...så nu sitter jag här med kaffekoppen tillsammans med de morgonpigga i familjen, dvs Tindra och Henrik. Leon och Emmie är mer lik mig. Riktigt sjusovare :) 
 
Inge regn i sikte så idag blire te å va ute igen. Härligt. Ska fortsätta pyssla i landen å sen får vi se vad som händer. Håller på att fixa en kompost på gården. Har redan börjat fylla på men ska bygga en ram runt om så det ser lite snyggare ut. Måste erkänna att jag blivit inspirerad av Mandelmann *haha*. Asså sicken skön snubbe!!! Ni har väl sett Mandelmanns gård??? Eftersom vi inte har nån tv-mottagning än här ut på vishan, så har vi fått nöja oss med netflix å att se allt vi vill se på nätet. Kollade nyss igenom hela Mandelmann-säsongen och tänk sicken dröm!!! Tänk att vara självförsörjande och ha det som dom!! Tro nu inte att det är dit vi strävar...det skulle va omöjligt, men lite tips kan man ju ta i alla fall, och gårskomposten är ETT av de :)
 
Mina största idoler !!!
 
Blir tokig snart på att vi inte får tag i nå höns!! Hur svårt ska det va egentligen?? Det känns onormalt att behöva köpa ägg och vi får alldeles för mycket matavfall för att föda den enda hönan och tuppen vi har nu. Gubben i Ö-vik verkar vara världens osmidigaste säljare då han knappt går att få tag på plus att han inte verkar superintresserad av att sälja... asjobbigt!! Så har någon nå tips om nå höns - SÄG TILL !!! Börjar bli desperat ;)