Välkommen Kerstin ❤️

Ja då har vi utökat med ännu en familjemedlem. Denna gång är det Shar-pei-valpen Kerstin som flyttat in. Å asså jag är käääääär...på riktigt :) Hon är den mest fantastiska lilla varelse man kan tänka sig, och jag hittade henne på en annons bara för en vecka sedan, så det är ganska snabba ryck här om man säger så ;) 
 
Ända sedan min älskade Mia dog så har jag känt en tomhet. Mia var verkligen min andra hälft, vi var liksom ett team, utan henne var jag halv. Låter säkert jättetöntigt, men faktum är att det var så. Saknaden över henne finns naturligtvis kvar, samtidigt som jag är så grymt tacksam att jag faktiskt fick 14,5 år tillsammans med henne, och jag vet att hon hade det bästa hundliv man kan tänka sig. MEN, en pusselbit har liksom saknats, och IDAG när Kerstin har blivit min, ja då är jag komplett igen :)
 
Kerstin är naturligtvis en Shar-Pei. Den mest underbara hundrasen som finns. En gång Shar-Pei = alltid Shar-Pei. Det finns inte speciellt många hundar av den rasen i Sverige, så det har inte varit lätt att hitta någon, men så plötsligt så dök detta tillfälle upp, och jag kände från första stund att hon var menad för mig.
 
Familjen som ägde henne var ett fantastiskt gulligt par som bodde utanför Ö-vik, och vi fick jättebra kontakt och idag har dom varit hem till oss och levererat lilla Kerstin. Så kul att få träffas och det kändes bra att dom får se var deras valp hamnar. De hade även med sig Kerstins mamma, tiken Nelly. Å sicken härlig hund. Sicket psyke!! Så go och charmig, lik Mia på många vis. Förutom valp-gos så fikade vi, skrev papprena och lärde känna varann lite bättre. Sååååå nöjd med allt!!!
 
Allan är måttligt glad för till fället ;) Han har fått en konkurent, men naturligtvis älskar vi vår Allan lika mycket, och vi glömmer INTE bort honom bara för att Kerstin flyttat in. Om nån dag eller två gissar jag att de är de bästa kompisar man kan tänka sig. 
 
Sven var aningen skeptisk också. Han reste ragg och fräste *haha*. Men jag gissar att även han kommer acceptera och ha mycket roligt med Kerstin framöver, bara de får vänja sig vid varandra nån dag :)
 
Här kommer lite bilder på vackraste varelsen ever. MIN Kerstin ❤️ / Maria = lyckligast i världen