Utflykt :)

Ja vi som är extremt hemmakära och i princip varit hemma varje dag denna semester tog minsann oss i kragen och begav oss på en liten utflykt. Det finns ju många pärlor att se här i kring, och jag måste erkänna att vi varit dåliga på att besöka dessa, men som sagt, idag gjorde vi slag i saken, och på lördag har vi en annan liten utflykt planerad, men det återkommer vi till :)
 
Vi packade med oss fika och vovvarna och drog till Västanåfallet. Alldeles perfekt väder dessutom. Ca 18-20 grader, men ingen gassande sol utan mulet, men det var riktigt skönt. Det var ju vår första biltur med Kerstin sen vi köpte henne, och hon var lite yrsig på ditresan, men det gick ändå bra. 
 
Vi började med att gå till själva vattenfallet. Herregu´ så vackert det är!! Och jädrans vad jobbigt det var att vandra hele vägen upp. Puuuew, ett riktigt träningspass :) Men det var de värt, och speciellt långt var det faktiskt inte. Sen tog vi en tur i omgivningarna och det fanns en hel del att kika på. Den medpackade matsäcken smakade fantastiskt, som typ ALL mat gör när man är ute, och vi gjorde även ett beök på museéet som fanns där. En riktigt mysig dag, uppskattad av både barn och hundar. Både Kerstin och Allan var så himla snälla. Tycker det är så härligt när man kan ha med hundarna på det mesta. Lika bra att vänja de från början :) 
 
Jag tog lite bilder som jag tänkte bjuppa på, så håll till godo:
 
Det vackra vattenfallet
 
Jag och mina älskade barn ❤️
 
Nästan uppe vid toppen :)
 
Vacker bakgrund i alla fall ;)
 
Den coola rännan där de förr i tiden forslade timmerstockar
 
Kycklingwraps, kycklingsallad, kokta ägg, vattenmelon, vindruvor, muffins och pepparkakor :)
 
Vi gick även till "Hälsokällan" och provsmakade vattnet i hopp om att bli föryngrade *hahaha*
 
När vi gick tillbaka till parkeringen var Kerstin så himla trött att hon la sig ner å somnade bredvid bilen :) Lillgumman våran. Men vi var som sagt borta flera timmar och som barnen (och jag!!) sprungit med hundarna och låtit dom busa så äre inte så konstigt :) Sen sov hon i bilen hela vägen hem och ligger nu på sin bädd och snarkar för fullt. Är inte så lätt å va liten valp inte ;)
 
Resten av denna dag blir nog framför Netflix. Asså vi blir ju smått beroende när vi väl börjar se nått. De senaste dagarna av vi avverkat "Gypsy" och "Stranger Things", och igår började vi se på "Bloodline" och det är asså den vi ska fortsätta med. Sen håller ju jag och Tindra på med "Hart of Dixie" på Viaplay också. Angående "Gypsy" så var den grymt bra. Men man blev ju så himla "meddragen" på nå vis... Asså man mådde ju dåligt nästan eftersom huvudpersonen strular så mycket och gör så mycket dumma saker... :) "Stranger Things" var ju också bra, om än liiiiite för overklig för min smak. Har ju väldans svårt för monster å sånt där fejkat...men över lag var den sevärd :)
 
Bästa serien genom tiderna är dock Breaking Bad. Kommer se om den om ett tag... har aldrig varit så fast i en serie nån gång tror jag. Det var riktig ångest när sista avsnittet var slut... guuuu´ som jag saknar den serien. Ville aldrig att den skulle ta slut...
 
 
#1 - - Anonym:

Härliga bilder - älskar Västanåfallet och besöker det varje år. Gillar du Breaking bad - en av mina favoriter också - så ge serien Ray Donovan en chans. Toppar vår lista av favoriter. Första avsnittet lite segt men sen jäklar - man älskar alla karaktärer.

#2 - - Anonym:

Det var min karaktär ovan

#3 - - Åsa Lundgren:

Hahaha, mitt namn registreras aldrig. Åsa är det.

#4 - - Linda/Candygirl:

Ser verkligen ut som ni hade en kanondag. Vilka härliga bilder.