Surväder !!!

Ja det är väl det svenskaste man kan göra!!! Asså gnälla vädret, men jag kaaaan bara inte låta bli!! Semestern blir förstörd. På riktigt. Semester för mig betyder inte baaaara ledighet, utan jag vill kunna ladda mina batterier i sol och värme, pyssla på ute i lugn och ro, men nu går det verkligen inte!! Igår regnade det hele förmiddagen, men dagen lystes ändå upp av ett mysigt besök jag fick. Min kära arbetskamrat Anneli kom och hälsade på mig tillsamans med sina härliga småflickor. Hon hade med sig väääääärldens godaste (jag ljuger inte!!!) ananaspaj så vi började med att fika och tjöta lite inomhus (såklart!!) eftersom det var 11 grader ute *brrrr*. 
 
Men regnet stoppade oss inte, utan vi gick ut och tjejerna hämtade in hästarna och sen fick de rida allihopa. T.o.m. Anneli red. Ojoj vad impad jag blev!! Tyckte hon sa att hon inte suttit på en häst på 20 år så det var verkligen grymt gjort :) 
 
Frampå eftermiddagen och kvällen började det tokblåsa!! Ja men tack för det. Inte nog med regn, vi tar lite storm oxå... asså SUCK !!! 
 
Idag så äre lika skitigt väder. Okej, inge regn, men just nu 13 grader och tokblåst!! Gräsmattan behöver klippas, landen behöver rensas... har huuuuuur mycket som helst att göra ute, men eftersom jag inte känner för att klä mig i skoteroverall eller få frostskador så blir det ytterligare en dag inomhus :( JAAA...jag ÄR bitter just nu...