En bättre dag och massor av bilder :)

Igår vare verkligen härligt väder igen. Förutom oroligheterna med Kerstin så hade vi en bra och skön dag här hemma. Det var riktigt varmt och vi var ute mest hele dan. Jag gjorde ett rejs i landen och började måla på avlastningsbordet jag snickrat ihop. Sen låg vi också alla ute på madrasser på gräset och bara slappa. Asså hönera ä ju så jäkla roliga. Nästan på gränsen till fööör tama *haha*. När vi låg på gräsmattan så var hele gänget hos oss, så vi kunde klappa dom medans vi låg där :) Häromdagen stod det plötligt ett par höns inne i hallen, men som tur var så jagade hundarna ut dom. Nått måtta får det va ;)
 
Barnen badade i poolen, som mä tanke på vädret INTE blivit använd så mycket i år. 
 
I morse fick jag samtal från veterinären att Kerstin var färdig att hämta fram på eftermiddagen. Vi passade på att göra en liten dagsutflykt innan, och for upp till Bispgården och Döda Fallet. Ååå vad fint det var där. Verkligen en häftig upplevelse. Vädret var KANON, så otroligt varmt, och jag kan lova att det kändes när vi gick de branta vägarna uppför. Det var mäktigt att se hur naturen formar omgivningarna, och tänk att gå precis där det runnit en stor flod en gång i tiden. Ja hur coolt som helst var det !! Bilderna får tala sitt tydliga språk:
 
Vi hade ju tänkt att även fara till Thailändska Paviljongen, men eftersom vi hade lite begränsat med tid eftersom vi skulle hämta hem Kerstin så valde vi istället att skippa det och istället fara å hälsa på Henriks kusin Stefan och hans fru Yvonne som har stuga i Ragunda. Stefan och Yvonne är världens trevligaste och härligaste människor, och vi började med att möta upp dom i en bagarstuga där de stod och bakade tunnbröd :)
 
Vi alla fick prova på att baka vårt eget tunnbröd som vi sedan åt upp. Det var himla roligt (vill göra igen!!!) och barnen uppskattade det jättemycket. Guuuu´ så gött asså. Nybakt tunnbröd direkt från vedeldad stenugn. Så häftigt och alldeles ljuvligt!! 
 
Bara ett stenkast från bagarstugan hade de sin fantastiskt vackra stuga. Wow sicket läge alltså!!! Ett riktigt drömställe!! Vi vart bjuden på riktigt go´fika och hann sitta och umgås och prata en stund ❤️
 
Hembakade småkakor!! Finns de nå bättre??
 
Ja men sen var de dags att fara hemöver och hämta hem vår älskade lill-vovve. Skriver ett eget blogginlägg om henne lite senare. Kan berätta att hon mår bra i alla fall, men som sagt, återkommer om det :)
 
Avslutningsvis vill jag rikta ett STORT tack till Stefan och Yvonne. Tack för en minnesvärd eftermiddag ❤️ Hoppas vi ses snart igen. Om ni läser det här så kom ihåg att ni är välkommen ut till Hässjö precis när ni vill. Vi ser fram emot ert besök 😘
#1 - - Linda :

Men gud så fint..
Vad är den där brunnen i berget? Eget tunnbröd. To die for. Och hoppas Kerstin mår bättre

#2 - - Linda :

Jävla autofillin. Thats me above