Dagarna går...

Ja tänk att tiden går så förbannat snabbt... Drygt 2 1/2 vecka av semestern har redan gått, och nu återstår bara 1 1/2 vecka tills det är dags att återgå till jobbet. Väntar fortfarande på att sommaren ska börja, men den lär väl komma i slutet av augusti och förmodligen bli en stekhet september mä tanke på hur uselt vädret varit hittills. 
 
Trots avsaknaden av värmen har jag ändå haft en fantastisk semester. Är riktigt härligt att bara va hemma, och vi ÄR ju verkligen hemma. Gissar att vi är de enda som inte drar iväg på semester, utan vi semestrar så gärna hemma på gården.Det bästa med dessa lediga veckor är att vi har haft tid åt nära och kära. Vi har haft flera vänner på middags- och fikabesök, och det är ju det som jag tycker är allra roligast!! Bjuda hem folk!! INGET slår det :)
 
Sitter i skrivandets stund och kikar lite på tv med datorn i knät, och jag kaaaaaan inte låta bli att kommentera lite politik ;) Har ju lovat mig själv att inte skriva om nått sånt, eftersom det upprör så många som inte har samma åsikter som en själv (=barnsligt!!!!!!) men ibland kan man bara inte vara tyst...och det är ju fantiskt MIN blogg som är heeeelt frivillig att läsa :D
 
Äsch... jag är tyst... vill inte skapa nån debatt... låter bilderna få tala sitt tydliga språk istället ;)
 
 
#1 - - Linda/Candygirl:

:-) hahahah...