Dag 2/10

...jag räknar ner dagarna med tratten på Kerstin. Fyyy så synd jag tycker om vovvar och andra djur som måste ha tratt, men det är ju för deras eget bästa. Vi tog bort förbandet på magen idag. Det hade lossnat till hälften ungefär och de sa ju att jag kunde ta bort det redan idag. Ja asså ni ska få se hur fint det läkt. Bara på en dag!!! Snacka om bra läkkött :)
 
Jag kan väl inte påstå att Kerstin är 100% som förut. Hon verkar lite ledsen över tratten, och hon är tröttare än vanligt. Men aptiten är ju tillbaka och det är jag väldans glad för. Sen tycker jag synd om henne också eftersom hon inte får vara lös. Hon som är van att springa in ocu ut som hon vill. Nu får hon bara va lös inne, och gå ute i koppel. Hon vill ju mest ut hela tiden. Hon sätter sig vid ytterdörren... nu har vi öppnat, och lagt ut hennes bädd. Så hon sitter kopplad i räcket, och verkar hyfsat nöjd med det. Hon får ju frisk luft i alla fall. Alltid något ;)
 
Vet ni, jag lagade så sjukt god mat idag att jag bara måååste dela med mig. Fick nå infall att laga nått thailiknande, så jag började med att strimla en fin bit älgbiff. Brynte köttet i lite smör och olivolja, och slog sen på en burk kokosmjölk och en pkt matlagningsgrädde. I med lite kalvbuljong, ca 1,5-2 msk röd currypasta, och saften från 1/2 lime. Sen fick detta stå och puttra närmare en timme. Strax innan vi skulle äta rörde jag ner nån dl färska lingon och en näve hari coverts. Kokade äggnudlar till, och jag säger bara MUUUUUMS !!!! Vet inte vad man kan kalla maten, men typ thai-älg-....eeeehhh...nånting ;) 
 
Alldeles nyss befriade jag Kerstin från dum-tratten, jag gör ju alltid det när hon ska få äta. Sven gillar också Kerstins mat så han fick va med på ett hörn :) Det är så himla gulligt å se sicka vänner dom är 💖 Passade också på att ha lite puss-kalas som hon ääääälskar (jag med *haha*)...
 
Det regnade på förmiddagen så jag och Tindra har fortsatt vårt "Hart of Dixie"-maraton. Nu har vi bara 4 avsnitt kvar... herregu´ som vi kollat på denna mysiga serie. Fullkomligt ÄLSKAR den!! Jag och Älsklis kollar ju på "Bloodline" men det brukar bara bli max ett eler två avsnitt sent på kvällen eller natta. Eftermiddagen och nu på kvällen har bjudit på finväder så vi har också varit ute. Har gått omkring på gården med Kerstin och inte gjort några större utsvävningar men Henrik har fått lite målat i alla fall.
 
Nä, nu ska jag hämta in tvätten och sätta mig å vika ihop den. Jippi... *NOT*. Önskar er alla en fin kväll 😘
#1 - - Linda/Candygirl:

Så mysigt att kisse och valp är såna kompisar.

#2 - - Linda/Candygirl:

Så mysigt att kisse och valp är såna kompisar.