Äntligen en härlig dag !!

Ja idag har jag äntligen fått njuta av sommaren. Strålande sol och sommarvärme, såååååå efterlängtat och jag har verkligen tagit tillvara på dagen. Började med en kopp kaffe ute, och sen drog jag igång gräsklipparen. Tjejerna har haft kompisar här under dagen, och de har mest pysslat med hästarna (vad annars?!) Tänk att jag var så lycklig över att få klippa gräset. Ja vädret kan göra en lycklig för mindre. Är (som ni vet vid det här laget) grymt less på att sitta inne i kylan, så idag njöt jag av varje steg med gräsklipparen... eller ja...typ i af ;)
 
Krattade allt utom nedsidan...då var ryggen slut så jag fick hjälp av Emmie. Passade på att slänga mig i utemöblerna och ta ett glas rosé, för det var jag värd :)
 
Annars då...vad har jag mer hittat på...? Gjorde en smarrig älggryta till middag. Asså den blev ljuvlig!!! Ja... det var typ allt *haha* Och jag som tyckte jag har gjort maaaaaassor idag. Men gräsklippningen och krattningen tog många timmar, ja å just de ja, jag har ju rensat i landen oxå, och pysslat om djuren såklart ❤️
 
Våra fina hästar 💗 (pållen med den vita stjärnan i pannan är inte vår utan en inhyrd :) )
 
 Äntligen har det börjat blomma lite mer :)
 
I landen växer det för fullt...
 
Tjejerna busade i poolen... Ni kan ju gissa hur det sluta ;)
 
Snälla Emmie som hjälpte till med krattningen
 
Strax efter kl 21 begav sig tjejerna ut på en barbackaritt i kvällssolen. Sååå härligt !!
 
Allan sitter å kollar ner efter vägen och tittar på tjejerna som rider :)
 
Lill-Sven slappar i soffan...
 
...precis som Kerstin :)
 
Det var allt för idag...ni blire nå avsnitt "Hart of Dixie". Trevlig lördagskväll ❤️