2017-07-11

Idag har vi inte gjort många knop. Vädret har varit sisådär, mest mulet och nån regnskur - och det gör ju automatiskt att man blir lite latare. Blev väckt runt 06.30 av Kerstins grymtande...haha ja hon låter som en liten gris, så sen vare bara å kliva upp. Hon har varit jätteduktig i natt. Sovit nere i hallen och vid 06 hade hon väckt Tindra så hon släppte ut henne så hon fick kissa. Inga olyckor inne med andra ord :) 
 
På förmiddagen fick vi besök av min fd arbetskamrat Erika och hennes goa vovvar. Kerstin var lite skeptisk till en början men sen gick det jättebra. Tindra och Emmie bakade en ljuvlig paj som vi fikade tillsammans, och sen har vi som sagt inte gjort så många knop, mest slappat... Jag å Tindra har börjat se på serien "Hart of Dixie" på Viaplay, så nu är vi lite beroende och det är svårt att slita sig. Men som sagt, eftersom vädret inte är de bästa så behöver man inte ha dåligt samvete för att man ligger inne å glor på tv :)
 
Äpple- och bananpaj med knäcktäcke *mmmmmm*
 
Det är såååå trökigt att Henrik är borta å jobbar hela veckan... bara jag å barnen hemma. Ja å så alla djuren förstås :) Känns konstigt att man inte ska in å jobba nått *haha*
 
I morgon hoppas jag på varmväder... måste kolla yr.no... ja men asså skojar nån mig???? JULI månad !!!! Blir så sjukt less på Sverige-vädret emallanåt. Asså jag BEHÖVER verkligen värme. Ska man va "tvungen" att fara utomlands med andra ord????????
 
Torsdag ser ju på riktigt ut att bli totalt värdelös vädermässigt.... huuuua så kallt :(
 
Tur jag får massor av värme från mina djur i alla fall ❤️