2017-07-01

Men dra åt skogen sicken härlig dag!!! Äääääännu go'are än igår :) Precis som jag hade hoppats på. Vaknade av en myggjäkel som surrade men sen vart det direkt ut mä en kopp kaffe i solen och dagen kunde börja. Idag har jag SJÄLV klippt hela gräsmattan, å det tog ca 2 timmar...(kändes som 2000 tim) PLUS att jag krattade allt jäkelskap oxå .Medalj te mig känns de som ;) 
 
Drömmer om en åkgräsklippare med uppsamlare, och jag troooor minsann vi har en sån på gång... Hade telefonen i bakfickan då jag klippte å kratta, å det blev några steg...å en liten solbränna på köpet :)
 
Sen har jag planterat om lite blommor, hunnit mä en sväng till Ica Söråker, grillat färska hamburgare (ja det var Henrik som stod för grillningen) och sen blev det go'fika. Tindra har haft en kompis här hele dan, å dom har ridit, varit i Krigsbysjön å badat och spelat kubb. När hon blev hämtad passade vi på att bjuda hennes föräldrar på lite fika, å vi satt på vår härliga uteplats i solnedgången. Henrik har grejat mä fulbalkongen hele dan. Snart är den väck, och bygget kan börja. Han har tagit bort den stora glas-skjutdörren som gått från vårt sovrum ut till balkongen, och den vägde typ en miljon kilo, så det var inte det lättaste. Sen kom vi ju på att vi måste bygga igen där stordörren suttit, annars lär vi bli väckt av tuuuusen mygg i morgon, så det har han och Alexander pysslat med :)
 
Å på tal om mygg så köpte jag ett superbra myggnät häromdagen. Har satt fast det i ytterdörr-öppningen. Det är magneter i mitten så den "suger fast" sig själv när man gått igenom. Hur bra som helst!!
 
Nackdelen när jag rör mig så mycket är att jag får svinont i ryggen. Men så är det jämt, och jag är van. Och idag känner jag att jag inte suttit mycket utan varit på benen hele dagen. Blir ryggläge i soffan om en stund... så som jag brukar avsluta mina kvällar :)
 
Bjuppar på lite kvällsbilder, och en bild på hönsen och tuppen :) Öppnade dörren från hönsgården idag och ville ha ut hönerna i gröngräset, men ingen av dom vågade gå ut... får hoppas att dom är lite modigare imorgon :) 
 
20
#1 - - Linda/candygirl:

Har köpt det myggskyddet. Dock inte satt upp.

#2 - - kerstin andersson:

Livet på landet är härligt!!