Tvättar-dag

Tokvarmt väder, men jag har varit mycket inomhus ändå. Har tagit tag i tvätten idag. Jag som inte tyckt att vi haft så mycket tvätt i sommar... tvättunnan har varit ovanligt tom, men så bad jag barnen röja på sina "rum" och vips så var tvättkorgen överfull :) Älskar verkligen att tvätta när det är fint väder *haha*. Kanske låter tokigt, men just känslan av att kunna hänga ut all tvätt som torkar i ett nafs, och dessutom luktar så fantastiskt gott när man tar in det - det är oslagbart!! 
 
Igår gallrade jag morötterna... undrade varför de tar sånt tidpå sig, men då insåg jag att jag köpt höstmorötter, sånna som inte skördas förrän till hösten... *suck*. Det ska ju va sommarmorötter !!! Men men, förhoppningsvis blir det en rejäl skörd framöver, och som tur är så har vi ju en jordkällare att förvara i. Nu är det ju inga mängder jag sått, men lite blir det nog i alla fall :) Och nu när jag gallrat ordentligt får dom mer plats att växa till sig :)
 
Gjorde en omelett igår, och det är ju fantastiskt gott i all sin enkelhet. Krämig ska den va, plus att man kan slänga i vad än man har hemma :)
 
Idag blev det köttfärssås och spagetti. Inte det roligaste, men funkar finfint :) Tänkte laga lite godare mat till helgen, speciellt till lördag då jag och älsklingen har "årsdag". Återkommer om det... Som synes så äter vi sallad till allt *haha*. Har ju Ö V E R F L Ö D i landet, så det är bara å vräka på. 
 
Emmie är hos en kompis och sover borta för andra natten i rad, så det är lite tomt här hemma. Men jag är glad för hennes skull såklart 💕 Nä, nu blir det ett dopp i poolen. Det är 22 grader varmt så de ska bli gött :)