Några dagar sedan...

Ja nu har jag inte bloggat på nå dar. Har jobbat tis-tors och idag fredag är jag ledig. Skulle ju egentligen va ledig lördag och söndag också, men så fick jag möjlighet att jobba extrapass och då tackar jag minsann inte nej :) Så dag-tur både lördag och söndag väntas. Jag har inte fått speciellt möe gjort här hemma de dagar jag jobbat, men det har jag tagit igen idag.
 
Tvättas tusen kilo tvätt och hängt ut i det fantastiska vädret, gjort klart (nästan) mitt och Henriks sovrum. Det är bara ena väggen som ska målas, och jag tror jag ska hinna med det nu ikväll. Bl.a. satte jag upp spegeldörrarna på vår garderob som jag köpte för typ 2 år sen... (!!!) de har legat i sin kartong sen dess...men NU är dom uppe!! Vart sketabra!! Kerstin tokskällde och morrade på sin spegelbild, sååå kul 😂 Sen har vi börjat på övervåningen också, det kommer ta lite längre tid, men nu är vi på gång i alla fall. Få hoppas att jag har liiiite ork kvar när jag kommer hem från jobbet i helgen, så vi får undan en del. Annars vet jag ju att soffan alltid känns lockande efter en arbetsdag *haha*...
 
Idag åt vi middag ute. Grillad kyckling och potatissallad. Sååå underbart väder. Tyvärr har jag inte haft tid att njuta så mycket i solen, eftersom jag får damp om det inte blir klart här in i huset. Så då väljer jag hellre att pula på här inne. 
 
Kerstin är piggare än piggast. Munkorgen jag beställt har vi fått hem, och den är lite för stor ( = ser lite roligt ut) men hon växer ju så det knakar så snart sitter den nog lite bättre. Hur som helst, hon accepterar den hur bra som helst. Jag läste på lite om hur man bäst ska vänja hunden vid munkorg, och så har jag gjort. När det är dags att ta på den så får hon en godis, och när jag spänt fast den får hon också en godis, plus att hon släpps ut lös då. Så nu vet hon att när munkorgen åker fram, ja då blire gotta och - MAN FÅR SPRINGA LÖS
 
Hon hoppar ju upp i soffan hur lätt som helst nu också, så man får inte va ifred speciellt mycket nu för tiden :)
 
Nä, nu äre dags å hoppa i målarbrallan... Tänkte försöka komma i säng FÖRE midnatt eftersom jag ska upp 05.45 i morgon... ser inte så ljust ut mä tanke på alla projekt vi har här hemma ;)
 
#1 - - kerstin%20andersson:

Hej Maria, vilka härliga bilder o vad duktig du är med hela din sköna familj. Hälsningar från Kerstin i Vbg.

#2 - - kerstin andersson:

Hej Maria, vilka härliga bilder o vad duktig du är med hela din sköna familj. Hälsningar från Kerstin i Vbg.

#3 - - Åsa L:

Bra fart på er - här hemma tar vi det lugnt, haha. Roligt med uppdateringar, ska bli kul att se hur rummen blir.