Ljuvlig dag!!

Varm och härlig sommardag, igen ?! Herregu´ kors i taket säger jag :) Vi började förmiddagen med att fara å handla lite, sen hem och laga tisdagstacos som det blidde idag. Sista älgfärsen, så nu längtar man till jakten så vi får fylla våra frysar igen. Äter tacos utan brödet för å va lite "nyttigare", och nu har vi så sjuuuukt mycket sallad, så vi kommer inte hinna äta upp det. Jäkligt synd att man inte kan spara färsk sallad... Jag tog rätt på dillen idag i alla fall. Den är fantastiskt fin nu så jag klippte upp den och stoppa in i frysen. Så nu har vi färsk (fryst) dill ända tills nästa sommar när det är dags att så nu. Vet att man kan torka dill också, men jag tycker fryst är godast, eftersom den är som färsk när man tar fram den :)
 
Efter maten så har vi varit ute heeeeele dagen. Jag och Tindra har målat klart mitt "avlastningsbord" som jag snickrat ihop av gamla lastpallar. Bild kommer senare :) Sen har även Henrik målat lite på huset, han har kört traktor och fortsatt med att gräva ut där hästarna fick beta, framför sommarstallet för att få bort alla stora tuvor så vi nån gång kan få en plan gräsmatta även där. Leon har klippt gräset med åkgräsklipparen vi numera har. Kära svärmor Britt hat bidragit med den, och det är vi sååå tacksamma över. 
 
Sen har Leon kört cross, tjejerna har ridit, vi har badat i poolen och jag har småpysslat och tagit hand om Kerstin :) Hon har suttit kopplad ute hele dagen, men vi har naturligtvis gått runt med henne massor också. Nu har vi gått in för kvällen och det blir nog soffläge skulle jag tro. Ett glas med favoritdrickan, rosévin med frysta hallon blir det oxå ;)