KAOS och 18-års-dag ❤️

Usch och fy sicket stök och kaos det är här hemma nu... 3 dagar innan semestern är slut kommer vi på att vi ska bygga om inne. Japp, ni läste rätt, så nu äre rörigt och ser ut som en bomb slagit ner...men det lär la bli bra i slutänden. Vi bygger om övervåningen, och skapar 3 sovrum i stället för typ inga som det är nu. Och vi bygger om nere för att få till ytterligare ett sovrum. Det blir för dyrt och krångligt att bygga ut huset just nu, så vi har bestämt oss för att använda ytorna vi redan har till att fixa rum. Det är ju så mycket "dö-yta" här hemma, speciellt uppe då, eftersom hallen inte används till nått annat än å förvara bröte på, ja då kan det likväl bli sovrum. Plats finns ju liksom, bara det att det inte är nå väggar :) 
 
Men det ska det strax bli ändring på. Innerväggar ska upp - och vi tror att det kommer bli sketabra. Vi har i stället bestämt oss för att bara bygga en stor uteverande på nersidan, och sätta in ett spabad (som vi pratat om tidigare). Det får bli enda "ute-bygget" för i år i alla fall. 
 
Förutom våra renoveringsprojekt så har det varit en speciell dag idag. Jag och Älsklingen firar 18 år tillsammans. Som vanligt hade han glömt bort det (!!!) men jag har full koll på datum och årsdagar, så jag överraskade med god mat. Jag och tjejerna for till Birsta å handla lite, Henrik var å gjorde lite andra ärenden, bl.a så köpte han en innerdörr vi hitta på Blocket. Sen satte jag ut vår stora matsalsgrupp på annons, och fick den såld på en gång och en kille kom hit och köpte den. Så nu är vi utan matbord och stolar för tillfället, så jag gissar att det blir en sväng på Ikea i morgon :) Usch och fy, aaaaaavskyr att skruva ihop möbler!!!! Å vettiga köksstolar finns ju inte. Inte på Ikea i alla fall (enligt mitt tycke) så nu här på kvällskvisten har jag klickat hem från da´ internet. Furniturebox.se närmare bestämt. Jag vill ha ENKELT, inga krusiduller. Och inte bli ruinerad... så för 295 kr/st hittade jag dessa:
 
Precis min smak. Inte massa onödigt tjafs utan bara vitt, rakt och .... ja, inga konstigheter. Asså stolar är ju svindyrt tycker jag!!!! Enda jag hittade på Ikea som jag kunde tänka mig kosta 499 kr/st. Och jag som ska köpa 8 stolar... typ 4000 spänn...tack men nej tack. Nu blire 2360 kr i stället, så det känns bra :)
 
Men just ja...åter till vår 18-årsdag :) Ja efter handligen for vi hem, och jag ställde mig å laga mat. Hade köpt vårt favoritkött. Ekologisk, hängmörad entrecoté, och till det gjorde jag klyftpotatis, smörstekta färska champinjoner och rödlök, eget vitlöksbröd och naturligtvis bearnaisesås. Sååååå gott och ljuvligt !!! Till detta delade vi en flaska Champagne. Jag fick ju en flarra då jag fyllde 40, som jag sparat på, och idag var det rätt tillfälle att dricka den tyckte jag. Såååå fantastiskt gott.
 
Älskar min Henrik lika mycket nu som när vi träffades, och dessa 18 år är bara början på resten av våra liv ❤️ Så GRATTIS till oss!
 
Avslutar med en bild på lilla Kerstin, som för övrigt är piggare än någonsin :) Idag har hon lärt sig att ställa sig vid bordet och slicka på tallrikar *haha*.... just idag är det supergulligt, men jag vet inte om jag kommer uppskatta det lika mycket i framtiden ;)