Bilder m.m

Ja för er som är intresserade av vårt nya sovrum, så tänkte jag ju bjuppa på lite bilder. Ser nu när jag kollar på bilderna att jag inte alls är klar... saknas en hel del...men men, jag ska förklara hur jag tänkt :) Sovrummet är vårt gamla matrum där vi tidigare hade ett stort matsalsbord. "Förebild" kommer här:
 
Detta rum var ju egentligen mitt favoritrum, men då avsaknaden av sovrum fanns och vi inte palla å dra på oss nån stor utbyggnad så satt vi upp en vägg och en dörr, så numera har vi ett fint sovrum - och mindre kök :)
 
Här är ingången: Fick ju tag på en gammal dörr på Blocket, som passar finfint i vårt gamla och lite skeva hus. Tänker INTE måla den utan den ska få va som den är. Lite skavd å så. Charmigt tycker jag.
 
Brädan te vänster om dörren använder vi som "måttstock" åt barnen :) Där ritar vi varje år hur mycket de har växt. Jättekul att ha faktiskt. Den listen var kvar i huset sen vi flytta, så vi missade nå år när vi bodde i stan, men det gör inte så mycket.
 
Här är väggen inifrån sovrummet sett:
 
Sen fortsätter det så här:
 
Ja men det som ska fixas då... ja, för det första så ska det inte hänga ett vinställ på väggen *haha*... sen ska jag köpa nå snygga kuddar å ha på sängen. Ser väldans tomt ut nu... sen ska jag övertala Henrik att måla timmerväggen vit (wish me luck!!) , å så ska jag måla den rosablommiga tapeten framför sängen grå, samma färg som "väggen mittemot. Så ni ser, jag VAR inte klar... men men... det duger så länge i alla fall :)
 
Ska fota köket också, och berätta planerna, men jag orkar inte idag. Är ju iofs ganska städat å fint just nu men men... tar det en annan dag :)
 
Har käkat massa go´mat senaste dagarna oxå. Igår vart de ju en supersmarrig älggryta med svärmors färskpotatis till. Huuur gott lixom? Sen bakade Emmie en kladdkaka till kvällen, så jag skulle ljuga om jag sa att vi inte var mätta å nöjda ;) Idag blidde de som utlovat laxfilé, oxå med svärmors fantastiskt goda färskpotatis. Naturligtvis romsås och grönsaker till. Ljuuuuuvligt !!
 
Ja vad har en annars hitte på idag då...jo - jobbat of´course :) I morgon blir det dubbelpass då det var lite klent på personalfronten, och då ställer jag naturligtvis upp - ja det vet ju ni som känner mig *hihi*. Blir lax i matlådan kan jag lova ;)
 
Ikväll ska vi bara mysa. Käka lite götta å se film. Jag VEEEEET att jag äter lite för mycket onyttigt just nu, och tränar typ NOLL... meeeeeeeeeen, snart är det ny vecka, och då drar höstterminen igång på Friskis igen, så då blire ordning å reda. Det hör väl liksom te att man latar å göttar sig lite när det är sommarlov/semester...eller hur ;)
 
Ska se nå avsnitt av Bloodline också... asså den är sjukt bra. Som vanligt när jag fastnar för en serie så blir jag helt beroende... jajjemensan, även denna gång...
 
#1 - - Åsa Lundgren:

Vad kul att få att del av - vi har också en hel del småprojekt på gång - trots lägenhet ;-). Så fint det blir.
Vi har precis avslutat Bloodline och kastat oss över en annan sjukt på serie på netflix som heter Ozark, alltså den är grym!!!