2017-08-08

Igår fyllde Henrik 49. Han ble´ uppvaktad med frukost på sängen, skönsång och presenter, precis som det ska va :) Vi grejade på hemma hele dan, och fick bla. upp gipsskivorna i köket så jag kunde måla och få en vägg klar i alla fall. Runt 20 kom Krille och Isabelle, och Alexander och Nelly, så hela Henriks barnaskara var samlad på den stora dagen. Sååå roligt ❤️ Tindra hade gjort vääääärldens godaste smörgåstårta, och tyvärr glömde jag fota (för ovanlighetens skull), å den fikade vi tillsammans. Jag LOVAR - det FINNS ingen godare smörgåstårta på denna jord. Tindra är grym!!!!!! Vi gjorde det enkelt för oss med efterrätt. Kanelbullar, glass, bär och chokladsås. Har verkligen inte haft tid eller ork att baka nått, och Henrik var nöjd och det var det viktigaste. Han fick väldans bra presenter, bla. ett par arbetsbrallor och en rejäl skruvdragare (så vi slipper låna Alexanders hele tiden *haha*).
 
Framåt kvällen hade jag så ont i ryggslutet så jag knappt kunde gå. Var ju knappt still en stund på hele dagen, å då blir det så. Vi hann (eller rättare sagt fick ingen ro) att äta nån lunch heller, så förutom frukosten så var smörgåstårtan vår enda måltid, så ni kan ju gissa om vi tröck i oss rejält ;)
 
Somnade runt midnatt och vaknade självmant (???!!!!) 05.30. Antagligen för att jag var så inställd på at jag skulle kliva upp tidigt å dra te jobbet. Utfodrade hundarna och gick ut med dom, fixa i ordning mig och drog i väg så jag var i god tid på jobbet. Kändes myyyycket märkligt att vara tillbaka. Det var ju exakt för en månad sen (!!) jag gick på ledighet. Shit, tänk om jag glömt mina lösenord? Kommer jag ihåg koden till omklädingsrummet? Ja men självklart... bara jag var i jobbarkläderna så kändes allt som vanligt igen. Det var roligt att träffa mina härliga kollegor, och det var en riktigt bra arbetsdag, om än jag var helt sluuuuut då dagen var över. 
 
Hem, fixa käk, busa mä tokiga vovvar... å sen soffläge. Sen har jag nästan blitt kvar här på min älsklingsplats. Känner mig helt slutkörd, och det är nog en kombination av allt vi grejat med de sista dagarna, plus att det som sagt är en månad sen sist jag klev up så tidigt. Jag har ju sovit till 9-10 varje dag hele semestern :)
 
Ikväll blire tidig läggdax. Har precis duschat å ska snart krypa ner. En ny arbetsdag väntas i morgon, och denna vecka är verkligen en mjukstart. Jobbar bara tis-tors, sen är jag ledig fre-sön. Mer sovmorgon med andra ord ;)