Träning och tävling :)

Ja men tänk att det blev ytterligare ett träningspass vecka 16. Igår var det dags för klubbtävling på SRK (hopptävling) så jag skjutsade dit tjejerna i god tid eftersom dom gärna vill vara där långt innan och förbereda sig och pyssla. Sen tog jag med mig Leon till Friskis och gymmade lite. Eller lite och lite, det blev faktiskt 1 timme, så jag är mycket nöjd över det. Kände mig dock inte alls speciellt energisk och pigg. Har kommit fram till att det blir så om jag "tränar för mycket". Ja, asså jag är ju sån som lätt kan överdriva. Är ju liksom lite "allt eller inget-människa".  (jobbar på att INTE vara det ;) 
 
SÅ, det gjorde att jag bestämde mig för en vilodag (återhämtningsdag) idag och sen har jag planerat in träning tis, ons och fre denna vecka. Jag ska dessutom till Blodgivningen och lämna blod idag, och då bör man ju inte träna efteråt (sägs det), plus att jag ska jobba kvällspass 13.30-21.30.
 
Det gick fantastiskt bra för tjejerna igår. Emmie tävlade en clearround på 70 cm och gick felfritt, och Tindra tävlade 80 cm med bedöming om tidtagning och kammade hem en 3:e plats. Så stolt över mina barn ❤️
 
 
 
#1 - - Karin Lundgren:

Hej! Hittade inte en mailadress till dig, maila mig gärna om du är intresserad av ett samarbete. MVH Karin