Men hallåå :)

Så kom den där lusten att skriva lite, som en blixt från klar himmel *haha*. Vad var det jag sa?! 
 
Jobbat som vanligt i veckan, och så har jag (typ) tredagars-ledigt oxå, fre-sön. MEN, i går förmiddag hoppade jag in extra mellan 6.45-15.30. I fredags var jag hemma å lata mig på dagen, å sen skjutsade jag tjejerna till ridskolan, och Leon var med några kompisar. Men på kvällen hade vi myskväll tillsammans och kollade på Idol. Barnen var hemma under lördagen då jag jobba, å när jag kom hem fick jag skjutsa Tindra till sina kompisar för dom skulle ha tjejkväll *mysigt*. Strax efter 18 kom min kära jobbarkompis Carina över och höll mig, Leon och Emmie sällskap resten av kvällen. Vi drack lite vin, käka ost & kex, och hade trevligt :) Carina hade med sig sin "sån-där-VR-grej", som vi fick testa. Å asså guuu va coolt det var!! Ångrar mig lite nu att jag var "snål" å köpte mig en Samsung S6 istället för S7...hade oxå velat kunna ha en sån där.
 
Henrik är borta i helgen 😭😭😭, så det var extra kul att jag fick "vuxet-sällskap" igår kväll. Tack Carina 😍 I morse vaknade jag vid 10-tiden. Lite kaffe å frulle, och sen tog jag med mig alla barnen ner stan. Strålande vackert höstväder. Behövde inte ens jacka liksom!! 
 
Vi började på Kulturmagasinet, och stadsbiblioteket och gjorde nått jag tänkt på vääääldigt länge!! Vi skaffade oss varstitt lånekort, och lånade böcker. Det är ju egentligen en lyx man glömmer bort. Att vi har möjlighet att GRATIS låna alla böcker som finns i princip. Å eftersom jag inte vill ha massa böcker sparade... förutom vissa, så är ju biblioteket alldeles fantastiskt. Barnen lånade ett gäng, och jag hittade tre jag ville ha till att börja med. Blev inga deckare eller romaner denna gång, utan lite annat som ni ser nedan :) Kommer bli många och regelbundna besök där i framtiden!
 
Efter biblo-besöket kände vi att det var lunchdags. Barnen fick bestämma. Då blev det Kebab-city, och det var alldeles perfekt eftersom vi kunde sitta ute i solenuteserveringen och äta. Såå himla skönt !! Kycklingtallrik, hamburgare, kebabtallrik och kycklingburgare blev det :)
 
Efter maten gick vi till H&M och shoppade lite nytt åt barnen, och efter lite strosande på stan begav vi oss hemöver, och nu är vi här :) Allan har fått sig en prommis, vi är mätta i magarna så nu ska vi hugga in på böckerna. Hela familjen, ja utom Henrik förstås har lagt sig till rätta i soffan, så nu ska jag slå igen datorn och läsa jag med. Få se om en blir nå klokare efteråt *haha*...
 
Min snygga Leon i en av sina nya tröjor som shoppades idag :)

Bloggpaus?

Ännu glesare har det blivit mellan inläggen, och jag ser att ni är många trogna besökare som kikar in här dagligen. Varför skriver jag då inte? Har egentligen inget svar mer än att jag tappat lite blogglust helt enkelt. Det är inget speciellt som har hänt eller så, utan allt är finfint och vi alla mår bra, men lusten att dokumentera allt har liksom inte funnits. Sen blire ju jobbigt när jag känner en stress över att jag inte uppdaterat, så därför tänkte jag bara skriva och berätta att vi lever och mår kalas, men prioriterar annat än att sitta vid datorn och skriva.
 
Det jobbas på för fullt (som vanligt), barnen tränar, går i skolan, är med kompisar m.m. Förutom att jobba så träffar jag vänner och inte att förglömma umgås med min älskade karl. Så att så äre med det :D 
 
Får se när andan faller på... när lusten att skriva kommer tillbaka. Då lär jag göra det med råge, som alltid *haha*. Och medans jag I N T E uppdaterar här så finns en ju på både Facebook och Instagram. Så heeeelt anonym är man ju inte ändå. Inte för att det någon gång varit meningen...men ja...ni fattar nog vad jag menar.
 
Så puss å kram på er alla söta. Får som sagt se när lusten faller på igen. Kanske imorgon...kanske om en vecka eller två... vi får se, vi får se 😍
 
 
Visa fler inlägg