Dagens goda gärning...

Jag har en vän som är svårt sjuk och det är så jäkla frustrerande att stå på sidan om och inte kunna göra ett h-vetes jä--a skit. Har länge tänkt att jag måste GÖRA nånting, men vad fasen kan man göra?? Då kom jag på en sak som jag faktiskt KAN, och det är ju att laga mat och baka :) Nu botar ju det tyvärr inga sjukdomar, men jag tänkte att det kanske kan pigga upp med lite hembakat till kaffet, och att slippa laga middag i alla fall EN dag. Sagt och gjort, slängde in en tjälknöl i ugnen igår kväll, som fick gotta till sig i saltlag under förmiddagen idag. Gjorde även potatisgratäng, bakade småkakor och en mjuk lingonkaka med vanilj. Sen packade jag ihop mina grejer och for hem till min fina vän och överlämnade detta ❤️ Slängde även med 2 påsar lingon som barnen plockat ut i Hässjö. Vet inte ens om hon gillar lingon (haha) men det är alltid roligt att ge bort något "hemplockat".
 
Vart inbjuden på kaffe och bullar, och vi satt och prata om allt mellan liv och sjukdomar till resor. 2 härliga timmar. Jag tror stenhårt på både forskning och mirakel, så det här kommer gå bra (!!!!!) och sen gäller det för oss alla, framförallt för mig själv, att man ska LEVA HÄR OCH NU. Jag måste ofta påminna mig om detta... Ingen idé att skjuta upp saker å ting, och heller inte "sluta leva", för att man drabbats av något förfärligt, eller för den delen; TRO att något förfärligt kommer att hända.
 
Vill också påminna alla om att bidra till forskningen. Perfekt nu till jul tycker ja´. En julgåva helt enkelt :) www.cancerfonden.se 
 
I morgon vankas det jobb, och det ska bli himla roligt eftersom jag nu varit ledig i dagarna 2. Jobb fre, lör och sön. Blir en bra helg det här :) Jobbar dessutom dag-pass både fre och lör vilket betyder att jag får eftermiddagarna/kvällarna tillsammans med min familj 💕💕💕
 
Tänk att lite cellofan kan få det mesta att se lite festligare ut :)

Nästan 2 månader sen sist... ?!!

Kan det verkligen stämma?? Ja tydligen...men asså jag har ju bestämt att inte blogga möe längre, eftersom jag inte anser mig ha tid med det, och hatar att behöva känna mig stressad för att inte hunnit skriva nått. Men så vet jag att min kära mamma framförallt vill att jag skriver, så även hon nere i Borås kan få reda på vad vi hitte på här i Sundsvall när vi har så många mil emellan oss, och telefonsamtal inte är min starka sida :) Så nu kör vi litegranna ;)
 
Sååå... vad har hänt sen sist? Ja bl.a. så har ju mamma varit här och hälsat på. Hon var här hela veckan som barnen hade höstlov, och jag hade planerat såpass bra att jag bara jobbade 3 pass den veckan, vilket betydde massa tid till att umgås med min älskade familj. Det blev ett besök i Birsta, spelkvällar med Monopol (som aldrig tog slut *haha*), lite goda middagar plus hopptävling för Tindra. Och jag har ju redan skrytit om det på Facebook, för det var ju nämligen så att Tindra VANN klubbmästerskapet i sin klass. 80 cm på hästen "Kalle". Stolt som en tupp ble´ man såklart, och extra kul vare ju att mamma fick vara med om detta. 
 
Sen vare ju Matstafetten den lördagen. Blev huuuur lyckat som helst. Vi började med att åka till Timrå på förrätt, och vi fick fantastiskt god mat hos supertrevliga människor. Varmrätten serverades uppe vid Sidsjön hos ett annat jättetrevligt par, och sen vare vi som stod för desserten, som faktiskt Tindra fixat. Blev en kola- och chokladtårta med färska bär och vispgrädde. Pensionärsvarning ble´ de dock eftersom jag å Henrik beslöt oss för å inte gå ner på efterfesten som anordnades på Englaporten nere på stan. Henrik skulle kliva upp tidigt dagen efter, så vi valde att stanna kvar hemma. Summan av kvällen blev i alla fall : S U P E R L Y C K A D, och jag ser redan fram emot nästa år.
 
Annars hare mest blivit jobb, och festplanering. I fredags var det dags för höstens Kardiologfest och det har krävts en hel del tid och slit... Tyvärr vart inte kvällen alls som jag önskat... vi hade problem med musiken (ljudet), och det kan få vilken fest som helst att fisa av rejält, och sen var det en liten incident med kaffebryggaren oxå... *suck* Jag är ju en sån som vill att allt ska bli PERFEKT men så blev det inte. Hur som helst, det var massa härliga människor som kom och delade denna kvällen med oss, och jag hoppas och tror att fölket hade trevligt ändå. Men men... man kan inte lyckas med allt jämt. Få se om man stannar kvar i festkommittén till nästa fest... just nu känns det inte så...
 
I går hade vi besök av våra härliga vänner Sussi och Micke som kom å käka lite middag mä oss. Supertrevligt som alltid. Leon for ner till Sandviken klockan 05.00 på brottningstävling. Det var "Stålfejden 2016", och efter tuffa matcher slutade han 3:a och kom hem sent på kvällen med en bronspokal. Är så stolt över lillbubben min.
 
Idag har vi bara slöat. Inte gjort vettigt över huvudtaget... Nått som är värt att skriva om är väl att Henrik skaffat Facebook *hahaha*... typ sist i världen gissar jag...men men, än är inte undrens tid förbi. Sen att det var JAG som fixade allt hör ju inet hit ;)
 
I morgon väntar en jobbarvecka och det ser jag fram emot med glädje, som alltid :D Puss & Kram på er... man vet aldrig när det dyker upp ett inlägg nästa gång... hälsar hon som tyyyyyyp slutat blogga ;)
 
... Diverse random bilder kommer här... från senaste veckorna...
 
Visa fler inlägg