Go förmidda´ !

Igår jobbade jag sista passet innan min andra del av min uppdelade semester. Från och med idag är jag ledig 10 dagar framåt, och det ska bli riktigt skönt. På slutet har jag jobbat extremt mycket, och nu känner t.o.m. JAG att kropp och hjärna behöver återhämtning. Har inga planer dessa dagar, mer än att umgås med familj och vänner. 
 
Mina tjejer bort fortfarande i Hässjö. Skypar med dom varje dag, och Henrik eller jag far dit emellanåt med lite matlevernas och pussa & kramar. Leon har mest varit hemma, och det är jag otroligt glad över. Saknar att ha alla barnen hemma, men är samtidigt glad över att tjejerna förmodligen har sitt livs bästa sommar med hästarna.
 
Igår gick jag och Leon och la oss vid 22.30. Sov ända till 09 så jag känner mig hyfsat utvilad idag. Har mest tagit det lugnt, håller på att laga lite mat (dags å fylla frysen med matlådorigen!), det står en älggryta och puttrar på spisen, och igår kväll slängde jag in en tjälknöl som nu göttar till sig i saltlag. Ikväll får vi middagsgäster och det ska bli riktigt mysigt :)
 
Jag har gjort ett medvetet val att inte ägna speciellt mycket tid åt datorn, därav lite glest mellan bloggandet. Istället försöker jag vara en klok människa och läser lite böcker och målar. Lite kreativitet på semestern är ju inte helt fel ;)
 
Men här är i alla fall ett litet livstecken. Puss & Kram på er