Julafton 2016

Årets mest efterlängtade dag är till enda och än en gång har vi haft en fantastiskt mysig och perfekt julafton. Man kan väl egentligen säga att julen började riktigt ordentligt med uppesittarkvällen dagen innan, och det var också min lediga dag, så den tillbringades hemma med familjen, och vi hade det lugnt och skönt. Åt massa gotta och spelade Bingolotto (ingen vinst dock) och det är en skön känsla när man kan sitta och slappna av för att alla julklappar är klara och inslagna. Detta år firade vi hos Henriks syster Helene med familj, i Fagervik. Vi kör ju vartannat åt, så nästa år blire hemma hos oss. 
 
Jordens 3 underverk: Emmie, Leon och Tindra ❤️❤️❤️
 
För första gången någonsin så jobbade jag ju julafton, och jag måste erkänna att det var riktigt mysigt. Vi hade tomteluvor på oss vi som jobbade, och vart bjuden på jultallrik till lunch, plus en massa gött som cheferna bjöd på. 
 
Det var lugnt på avdelningen och vi som jobbade dagpass kunde flexa hem lite tidigare. 14.30 hämtade min familj mig, och vi for raka spåret hem till Helene och kom lagom till Kalle Anka. Sen vart det världens godaste julbord, förväntansfulla barn och naturligtvis Tomten med julklappsutdelning. Nöjda, glada barn och vuxna = en perfekt julafton. Avslutade kvällen med go´fika och ris a´la malta, och sen begav vi oss hemöver i ganska bra tid. 
 
Bjuder på lite bilder som får tala för sig själv :)
 
Våran "Hässjö-gran" här hemma i lägenheten :)
 
Far & son ser på Kalle :)