Äntligen ögonbryn !!

Har i flera, flera år tänkt att tautera ögonbryn, eftersom mina egna är ljusa, glesa och helt enkelt asfula. Måste måla dom VARJE dag för att se ut som fölk helt enkelt. Men nu äre slut med det. Sagt å gjort, gjorde slag i saken och har idag införskaffat mig ett par ny "3D-bryn" genom "microblading" (googla om ni inte vet vad det är).
 
Tjejen som gjorde det är en som jag var ridlärare åt för en sisådär 15-16 år sedan. Har nog inte träffat henne sedan dess *haha* så det var ett kul återséende. Hennes föräldrar träffar vi dock lite då och då, och det är ju extra roligt att gå till någon man känner :) Jag är sååååå nöjd, men samtidigt extremt ivrig att se slutresultatet. Nu i början så måste jag smörja in med en kletig salva, och sen ska jag på återbesök och påfyllnad om ca 1 månad... SEN äre klart.... vill liksom vara där nu *haha* Såå typiskt mig !! Men men, nu är det gjort, och det första steget taget. Jiiihaaa !!!
 
På nedersta bilden är dom alldeles nygjorda och nerkletade med salva :) Men det SYNS i alla fall att jag numera HAR ögonbryn!
Annars har jag bara varit ledig idag. Agerat taxi åt tjejerna som är på ridskolan 8-16 hela veckan och hjälper till på ridläger för de mindre barnen. Leon hade en kompis här i natt och idag har dom mest varit ute å jagat Pokémon. Lagade älgstek med lingonsås *mmmm*  till mig och tjejerna, men maten hann inte bli klar innan grabbarna skulle iväg på brottningsträning, så jag slängde ihop en ungspannkaka åt dom. Och det var la tur att jag inte planerat pannkis åt hela familjen, för så här sere ut när tonårsson + kompis ätit *hahaha* Nästan en full långpanna uppäten :D
 
I morgon och på torsdag väntas jobb, och sen går jag på 10 dagars semester igen. Blir ju inge sol å bad denne gång mä tanke på att hösten typ har kommit (redan!!!!), men vi får la hitte på nå annat och passa på att njuta och umgås innan skolan drar igång igen.
 
Har typ inge mer å skriva... ska inte göra nå mer idag mer än å se lite på tv. Så roligare än här blire inte ;)