Sista april...

Som ni säkert vet så skulle jag ju vart ledig i dagarna 3. Tis, ons och tors, men till min stora lycka vart jag erbjuden extrapass både på tisdagen och torsdagen, så onsdagen blev min enda lediga dag, och det är alldeles tillräckligt. Leon hade hängt med nå kompisar å käkat på Subway efter skolan, och när han kom hem och skulle till träningen sa han att han mådde dåligt, men han vill träna ändå. Sagt å gjort, iväg till träningen, men lillbubbas ringde efter en halvtimme och ville åka hem. INTE likt honom !!! Sagt å gjort, väl hemma så kräks han och tempen ligger på 38,9. Stackars älsklingen ❤️ Han sov hele natten, och kräktes inte nå mer. Det vart bara en gång tack å lov. Leon fick tillbringa onsdagen hemma ensam med mig, vilket inte hör till vanligheterna 😄. På torsdagen satt febern fortfarande i, och det var då jag fick ta beslutet att meddela SAIK att Leon inte kunde fara med å tävla. Gissa om det var en besviken son här hemma. Det var nämligen dags för brottning i en jättestor tävling nere i Göteborg, plus att dom skulle gått på Liseberg, men nu missa han det. Stackars Leon :( 
 
Fredagen blev feberfri, och nu är han pigg igen. Idag ska han få gå med nå kompisar till Himlabadet, så NÅTT kul får han hitta på i helgen i alla fall.
 
Igår efter att jag jobbat dag så skjutsade jag tjejerna till ridskolan. Veckans höjdpunkt ni vet :) Stannade kvar och tittade på båda. Dom hade hoppträning och jag är så stolt över tjejerna som är så himlans duktiga 😘
 
Tindra hjälper Emmie att spänna sadelgjorden på Ferry :)
 
Ferry och Emmie redo för hopplektion :)
 
Idag äre Valborgsmässoafton. Men nå majbrasa, näpp det blir det inte för mig. Ska in å jobba kvällspass nämligen. Henrik står på Vårmässan men den slutar ju vid 17 så han tänkte ta med barnen till Norra Berget efteråt å välkomna våren :P Vill önska er alla en underbar lördag och sista april. Puss & Kram

En vecka sedan !

Oj, har inte bloggat på en vecka ser jag nu när jag loggar in... men men, vad gör väl det :) Betyder kanske att jag gjort en massa annat? Haha nä det vet jag inte. Händer inte så mycket spännande saker nu mer än den fantastiska vardagen. Trivs sisådär i våra nya lokaler på jobbet. Hittar fortfarande inte riktigt ordentligt, och har lite jobbigt med att avdelningen numera är så otroligt stor jämfört med innan. Trivs naturligtvis med mina arbetsuppgifter och mina underbara kollegor, men är inte lika överens med lokalen som sagt. Men men, det tar la tid å vänja sig :)
 
Henrik är på konferens i Budapest denna helgen. Aptrökigt. Fast jag jobbar hele helgen :) Dagen igår, kvällspass idag och så kör jag ett dubbelpass i morgon. Barnen har kompisar och varandra så det går bra. Kanske inte var det smartaste att smäcka på med ett dubbelpass när Henrik är borta, men men. Mina barn är van ❤️
 
Igår efter att tjejerna varit på ridskolan så lagade jag lite go´mat. Kycklingfile i en smarrig sås i ugnen, å så klyftpotatis till det. Sen blev det lite götta framför tv´n, innan jag somnade typ vid 22. Hade varit uppe sen 04.00 (!!!) eftersom jag skjutsade Henrik till tåget. Inte konstigt att en somna tidigt då ;)
 
 

2016-04-14

Så där ja, då har en varit ledig i dagarna två. Ganska skönt faktiskt, även om jag hade blitt gla´ ifall det dykt upp ett extrapass. Men nääpp...inte då. Bara å va ledig med andra ord. I går var jag in på jobbet ett sväng ändå, för vi hade ett litet möte, vi som är med i festkommittén. Det börjar dra ihop sig till Kardiologens stora vårfest, och i år blir den extra speciell eftersom vi flyttat och slagits ihop med en annan avdelning. Betyder fler människor och därmed extra roligt :)
 
Sen vart det en sväng tebax te sjukan ändå. Ja asså det var inte alla planerat, men i förrgår så råkade Emmies lillfinger genom en olyckshändelse knäckas till. Hon hade svinont, men här sjåpas det inte så det vara bara å avvakta. Hur som helst, igår hade hon ännu mer ont. Svullet och lite blått, och hon kunde inte börja det. Jaja, vi far la te Primärvårdsjouren tänkte jag, och sagt å gjort var vi där kl 17 när dom öppna. Fick vänta i 2 timmar, trots att vi var där bland dom första. Nååååågot less man blir eller?! Tillslut kom en läkare och undersökte fingret noggrant, och tog sen beslutet att det absolut måste röntgas. Ja men hallååå.... där sprack mina planer om att det skulle gå fort.
 
Hon skickade en akutremiss till röntgen, å sen vare bara å fara dit. Fick vänta ca 20 min innan Emmie fick komma in och röntga det stackars fingret. Som alltid när man drar iväg på nått sånt här så planeras det dåligt. Jag tänkte ju som sagt att "det här går snabbt, så vi tar middan när vi kommer hem". Jo men tjena. Så hungriga och döless av väntan fick vi sen sitta å vänta å vänta för att få ett svar. Sen efter ca 1,5 timmar (!!) kommer en sköterska ut och meddelar att det ser fint ut och vi kan fara hem. Ja asså det var ju hur gött som helst, men då kände jag liksom "varför for vi ens in". Jag är inte den som är den å far i onödan, men vi ville ju följa läkarens råd, så då fick det bli så. Inga frakturer utan bara en rejäl stukning. Tack för det :)
 
Idag fick jag lite kaffesällskap på förmiddagen, och annars har jag inte gjort så möe. Städat å lagat lite mat. Sen mest bara slappat. Har faktiskt sett en riktigt bra film. The Danish Girl. Ni vet den där med svenska Alicia Vikander som fick en Oscar för sin roll. Ja hon var verkligen som klippt å skuren för rollen, och filmen var alldeles fantastisk!
 
Ikväll vet jag inte vad det blir. Ja i filmväg alltså. Älskar ju att se en film innan nannedax. Hittade en film som heter "Ratter"... nån rysare typ... Säkert värdelös men... japp, den får det bli :) Trevlig kväll alla goa!
 
 
Visa fler inlägg