Hemmadag

Trött som en gnu så lät jag Henrik ta hand om allt i morse och sova vidare. Vaknade strax efter 9 av telefon som ringde (jäkla försäljare!!!). Men det var bra på sätt och vis, annars har jag ju en förmåga att kunna sova bort halva dan som värsta tonåringen. Hade planer på att vara hemma och städa och greja, men jag ska ärligt erkänna att det inte blivit mycket gjort här hemma. Är fortfarande lite förkyld så jag har mest legat på soffan och snörvlat och kollat på tv. Emmie och Leon är med kompisar. Ska snart ta bilen och hämta Tindra uppe vid skolbussen. Det är inte så värst många minusgrader, typ -5 tror jag, men det blåser isiga vindar så det känns grymt kallt ute.
 
...sådär ja, då har jag varit iväg och hämtat lillgumman. Hon ringde precis när jag höll på att skriva, och jag vet att hon tycker det är lyxigt att slippa gå hem från bussen de få dagar jag är hemma denna tid. Så nu äre bara jag och Tindra hemma. Ovanligt <3 
 
Gött med torsdag. Inga träningar...eller jo...Leon har ju brottning, men han får åka med kompisen Melle så vi behöver inte skjutsa. Världens snällaste familj. Tack <3 Och igår fick vi reda på att Leon ska till Gävle och tävla på lördag. Superkul! Vi ska inte med, utan han åker buss med brottargänget tidigt på lördagmorgon, och kommer hem sent samma kväll. Älskade lillbubben, så stor att han åker och tävlar utan mamma och pappa :) Sen har tjejerna årets första gymnastiktävling den 16 feb. Blir spännande. 
 
Usch, det snöar ute nu. Inte sådär jättemycket, men ändå... superless på vintern, även om den varit relativt kort. Men när det känns som jäkligast vet jag att jag har nått riktigt härligt att se fram emot. Bulgarienresan !! Är inne nästan varje dag och kollar på bilder och drömmer mig bort. Guuuuud så härligt det ska bli !
 
 
VS
 
 
 Ni kan ju bara gissa vilket alternativ JAG föredrar ;)