Bättre ?

Ja man vågar ju knappt skriva det, men om man säger *peppar peppar* kanske ;)
 
Första dagen jag vaknar och är FEBERFRI !!! Snälla gode Gud låt det hålla i sig. Jag orkar inte med mer. Igår hade jag lite, lite feber hela dagen. Och trött !! Asså jag var så sjukt trött igår, att jag somnade och sov som en stock 3 timmar rakt av på soffan under eftermiddagen. Hostan kändes också lite bättre tack och lov. Sen har jag sovit gott hela natten. Jo, jag fick kliva upp och ta en Ipren, inte för febern utan för att jag hade så förbannat ont i ryggen, troligen av att jag legat så många dagar. 
 
Vaknade för en timme sen, klockan 11 (!!). Så sömnproblem, nä det har jag inte :) Men så hoppas man ju att man ska vakna och känna sig superpiggelin, men njae, det kan jag inte påstå. Känner mig yr i hövve, men tydligen är det "normalt" efter en influensa. Man kan ju tydligen må konstigt, vara yr och trött i flera veckor efteråt. Jaja, bara jag slipper febern så är jag hyfsat nöjd.
 
Jag längtar efter att jobba. Jag trooooor att jag kommer fara in till butiken i morgon, om jag inte blir sämre förstås. Har ju inte satt min fot där på en vecka, så ni kan ju gissa hur mycket jag ligger efter med pappersjobb etc. 
 
Ja...vad mer ska jag skriva... eftersom jag bara ligger hemma så händer det liksom inte så mycket... har inget kul att berätta :) Håll nu tummarna att jag verkligen är på väg att bli fri den här skiten nu. Tack <3

Grön smoothie

Tyckte att både Emmie och jag behövde lite extra energi här hemma i sjukstugan, så jag gjorde nyss varsin Raw Smoothie till oss. Banan, ananas, kiwi, apelsin, selleri, lite vatten och babyspenat. Sjukt gott !! Och nyttigt :)
 
100% nyttigheter och energi :)

Hoppas hoppas...

Kan jag ha sån jäkla tur att det är på väg att vända? Igår hade jag ju en morgontemp på 39 gr, men idag är den på 37,9 !!! Yeeeeey !! Men jag vågar inte ropa hej än. 
 
Jag hade en riktig skitdag igår. Och kvällen...fy fasen asså !! Hostade så jag tappade andan. Drack lite Cocillana och satte mig i soffan istället för att ligga ner = bättre för luftrören, och efter ett tag kändes det bättre. Kunde inte sova så jag satt själv uppe till klockan var över 01. Men så har jag sovit bra i natt. Ingen frossa. Skönt ! Och jag kände mig lite piggare när jag vaknade, och det fick jag ju bevis på i och med att tempen är lägre. 
 
Men jag känner mig otroligt sleten... sitter i min morgonrock som jag bott i de senaste 4 dagarna... dricker te med honung. 
 
Emmie är pigg idag. Hon hade hög feber hela dagen igår, men idag är hon feberfri och piggelin. Men naturligtvis är hon hemma med mig idag, men om inget annat händer så blir det skola i morgon. Jag har ett möte med revisorn klockan 08 i morgon bitti. Lutar åt att jag måste avboka det. 
 
Jaha, hur ska man få denna dag att gå då?? Tv, tv, tv, dator, film, dator, tv.... *suck* UTTRÅKAD.NU
 
 
Visa fler inlägg