Emmies rum

Ja då valde jag att vara hemma idag för att göra klart Emmies rum. Känner paniken växa inom mig att inte bli klar till jul, men nu verkar det som jag faktiskt kommer bli det :) Tyvärr är det tokstökigt här hemma nu, som alltid när jag grejar, så rejäl städning finns kvar, plus 1000 kg tvätt som ska tas hand om, men men, än är det några veckor kvar :)
 
Här kommer en FÖRE-bild
 
...en till FÖRE-bild på en annan vinkel...
 
Jag gjorde nått heltokigt, fast med vilje *haha*. Jag har använt 2 olika tapeter, så på "kortsidan" där sängen står fick hon en rosentapet, och sen blev det silvergrå resten. Lite knäppt, men annorlunda och riktigt fint ! Emmie hade nämligen önskat en rosentapet, så då kompromissade vi och fick båda vår vilja igenom ;)
 
Sjärnorna på skåpet är INTE klara, jag ska fylla i och jämna till dom med en smal pensel så det blir snyggt, men dit har jag inte hunnit än ;)
 
Närbild på rosentapeten
 
Svårt att ta bra bilder när det är mörkt ute och inte så bra belysning inne...
 
Jag har kvar en hel del av den gråa tapeten, så när Emmie (läs jag) ledsnat på rosorna så tapetserar jag över så allt blir silvergrått. Smart jag är va ??  ;)
 
 
En annan del av rummet. Blev sååå fint med vitt timmer även här ♥
 
Emmie är överlycklig, och det är såklart lite småfix kvar. Är inte riktigt klar än + att tapetlimmet tog slut när jag har drygt 1 längd kvar på ena sidan :( Så jag fotade inte där... ska in i Birsta i morgon och shoppa lim... såååå typiskt !!!!!!
 
Å gissa om jag är nå less på att göra om. Bläääää !!!!!! Men nu äre ju NÄSTAN klart. Hall, kök, vardagsrum, Tindras rum, Leons rum, hallen där vi sover... ja puuueew, det har visst blitt en del de senste veckorna. Inte konstigt man är less :)
 
Nä, slut på pausen och fortsätta... *toksucka*
 

Jobbar...

Yes, jag var på plats 7.25 prick i morse. Känns gött och välbehövligt eftersom jag var hemma igår. Har hunnit med en hel del här på morgonen innan kunderna strömmar in (jo tjena). Trött som en gnu när klockan ringde, och det har väl sin förklaring då jag somnade alltför sent igår. Det blir ju den effekten när man sover som en tonåring på morgnarna ;)
 
När tjejerna tränade så passade jag på att fara in en sväng till Birsta och shoppa lite på Rusta. Blev tapeter till Emmies rum, och mer färg eftersom den tog slut igår. Annars vart det inge annat roligt. Känner mig mättad på handlandet och är som sagt i princip klar med alla julklappar.
 
Låg och kikade lite på Paradise Hotell för första gången på många år. Jag följde det ju slaviskt när den där otäcka bitchen Olinda var med. Whitetrash-wannabe-bimbosar på hög nivå :) Om jag inte minns fel var det i samma säsong som Prins Carl-Philips brutta Sofia oxå var med och slampade sig. Jaja... nog om det :)
 
Men jag kan bara konstatera att det har inte ändrat sig ett dugg, men å andra sidan är det väl det som är programmets poäng. Att silikonbrudar och anabolagrabbar ska bete sig så slampigt och grisigt som möjligt för attu underhålla Sverige. Hahaha, ja...även om jag inte alltid är världens mognaste mäniska, så tyckte jag att det var ganska värdelöst att titta på.
 
Kom å köp, kom å köp ;)
 

Julstämning !

Ja nu är det jul i vårat hus, och det känns riktigt skönt och mysigt. Igår var jag hemma och grejade och plockade fram julsakerna, satte upp adventsstakarna och lite annat. På eftermiddagen drog jag igång lussebullsbak också. Tänkte att det är lika bra när man ändå är igång ;) Känns skönt att vara ute i god tid.
 
Lussebullarna fick många olika utseénden :)
 
 
 
 
 
Doften av nybakade lussebullar är minst sagt gudomlig. Och jovars, det blev ett provsmak igårkväll *hihi*
 
Idag har jag varit hemma och grejat. Älsklingen lät mig sova i morse och tog hand om barnen och djuren själv. Blev väckt med en kaffekopp framför näsan vid 9.30. Behöver jag säga att det var ljuvligt ♥ Har målat lite i Emmies rum, men färgen tog slut *typiskt*, så jag måste in å köpa mer senare. Har rensat fram lite gamla grejer och lagt ut på Blocket i hopp om att någon vill köpa för en billig peng så vi slipper fara på tippen.
 
Såg ni Solsidan igår förresten? Hoppas verkligen ni gjorde det! Guuuud vad det är roligt och världsbäst. Man skrattar gott varje gång och ännu roligare blir det ju om det går snett, sk "bloopers" ;)
 
 
Visa fler inlägg