Torsdag idag då´rå

Igår hämtade vi hem prinsessan Tindra som trött men överlycklig kom hem från ridlägret. I bilen på väg hem berättade hon allt och av allt att döma har hon och Aroma haft det hel fantastiskt. Hon får själv berätta. Tror att hon kommer blogga om det när hon har tid :)
 
När vi kom hem igår kollade vi på film jag och Älsklingen. "Små citroner gula". Den var sådär mysig och smårolig, förutsägbar men bra. Såg dock en ännu bättre film i förrgår. "Flight", med bla Denzel Washington som alkoholiserad pilot. Den var grym !!! En av de bättre filmer jag sett, så den rekommenderar jag verkligen till ALLA ! Ni MÅSTE se den, så är det bara ;)
Idag började dagen med röjning på övervåningen. Är snart ikapp med mig tvätten, det eviga dynggörat man inte kan smita från nån längre tid då bergen av både ren och smutsig tvätt har en försåga att växa värre än ogräs. Fixade med klor i poolen oxå, så nu är den badklar, förutom att den är iskall *haha* Och inte äre nån sol som värmer upp vattnet idag heller, men om man ska tro på väderprognosen så blire varmt och fint till helgen.
 
Blir hemmajobb idag. Ska in till butiken en sväng senare och fixa lite, men det mesta sker här framför datorn. Har FORTFARANDE INTE fått tillbaka min dator som är på lagning (hårddisken hade kraschat!!!!) så jag lånar Leons än. Barnen ska träna ikväll igen. Tjejerna har gymnastikträning 3 (!!) ggr i veckan (sammanlagt 7,5 tim) under sommaren, och Leon brottning 2 ggr i veckan. Så här får dom inte ligga på latsidan minsann ;)
 
Tänkte beställa fotoböcker oxå... asså jag lägger ju ut de flesta semsterbilder m.m. här i bloggen, men det är en helt annan känsla att sitta och bläddra i album. Tänkte börja med att göra ett album för varje semester till att börja med, men det blir nått man får sitta å pyssla med på kvällen. Har några fotoböcker redan, bla från min 30-årsfest, Henriks 40-årsfest, semester sommaren 2007... ja och lite annat. Nått julabum har jag också tror jag. 
 
Ja det är mycket jag har TÄNKT att göra i sommar, då jag i alla fall planerat att INTE jobba ihjäl mig :)
 
 
 
 
 
 
 
#1 - - Åsa L:

Oj, har de träning så ofta under sommaren också? Har ingen semester numera?
Det är bra att det tränas men vad många det måste vara som missar då man ofta reser bort på sommaren. Ebba ska kanske få börja i tävlingsgymnastik ett år tidigare sa tränaren och hon och jag längtar redan :-)