Puuew vad svettigt !!!

Men klagar, nä det gör jag INTE. Det är sååå underbart med sol och värme, och idag har jag knappt märkt av den då jag jobbade (gött med ac inne i butiken), men när jag kom hem runt 15-tiden då fick jag njuta av finvädret. For på Ica Maxi och köpte en ny pool. Vår gamla hade börjat läcka, och vi iddes aldrig börja leta efter nå hål att laga så vi köpte en ny, och dessutom större denna gång. Ingen jättetsor, utan en såndär på drygt 12000 l. Lagomt å bra :)
 
Har nyss satt upp den, och det är det värsta jag vet typ !! Att skruva ihop saker å sånt. Men men, det gick ganska snabbt, och nu får vi väl vänta ett dygn eller två innan den är fylld :)
 
I morgon ska vi hämta hem Tindra från ridlägret. Har prata med henne flera gånger och hon har minsann iiiiiingen hemlängtan. Och det är ju bra :) Hon fick ju åka med ner med Aromas "gamla familj". Dom måste vara världens snällaste människor !! Känns oerhört tryggt att lämna Tindra i deras händer *S*. Aroma har skött sig galant. Tränaren dom har är rankad 3:a i hoppning stor häst i Sverige. Det är inte dåligt !! Tindra tycker det är så himla kul att rida för henne och igår var det markarbete och terränghoppning i skogen, idag har dom haft hoppning och imorgon blir det dressyr och avslutning. Då ska vi fara ner, och hämta hem vårt stora lilla hjärta
 
Det är så tråkigt bara att hon inte har någon jämnårig att rida med här hemma. Hon rider nästan altid själv. Men det är klart. Nu har vi ju fått några nya hyrestgäster i stallet, så sällskap kommer hon nog få nu i sommar i alla fall.
 
Jag minns själv när jag var på mitt första ridläger. Tror att jag också var ca 11 år. For med min bästis Helen Evensen, till Stall Sjöhästen i Ulricehamn. Det var bland det bästa jag gjort i min barndom. Vi hade så fruktansvärt roligt, och jag minns hur ledsen jag blev när lägret var slut och man fick fara hem och lämna alla nyfunna kompisar och framförallt alla goa hästar. 
 
Just nu är Leon på brottningsträning. Äntligen har sommarträningen dragit igång. Som han längtat !! Och Emmie var på gymnastikträning igår, för deras sommarträning har också satt igång. 3 ggr/veckan. Bara å träna på :) hur går det med min träning då?? Existerar det nån sån?? Njae... det skulle jag inte påstå. Tänker varje dag att jag ska ut på en prommis, men tror ni det blir nått då? Gick ju första dagen i Varberg, men när jag kom tillbaka från min motionstur hade jag värsta ryggont !! Typiskt eller vad ?? Ikväll... ja men då blir det nog en skogsrunda. Eller jo... ska baske mig ut nu på en gång. Annars blire aaaaaldrig av ! Så bye bye, nu drar jag till skogs å svettas lite. Få se om nå bildbevis dyker upp eller inte. På Instagram kanske. Vill ni följa mig där heter jag Eliasson77.
 
 
 
 
#1 - - Åsa L:

Kommer in och kikar och säger hej :-)

Kul med pool - inget jag ångrar att jag köpt till barnen men så slipper jag montera också ;-)

#2 - - Linda/Candygirl:

Åh vad mysigt med pool

Jag har sett bildbeviset... :-)))

#3 - - Helen E:

Så himlans kul att bli nämnd här :) och får ett gott leende på läpparna när jag tänker på alla häst-minnen! Saknar!!! Bamsekram från söder <3