2 dagens !

Salladssugen som jag varit så har det nu blivit sallad i dagarna 2. Och gud vad göttiga dom blev !! Igår blev det sallad till middag på kvällen, och jag brukar aldrig planera så mycket vad jag ska ha i utan tar det som finns hemma och gojsar ihop.
Igår bestod blandningen av isbergssallad, gurka, tomater, sockerärtor, purjolök, granatäpplen, kidneybönor, salladsost och varmröt pepparlax. Mmmmm.... ljuvligt !!
 
Idag vart det sallad till lunch och ingridienserna jag hade hemma var isbergssallad, tomat, purjolök, röd- och gul paprika, brysselkål och kycklingfilé. Ringlade lite balsamico över också, och det blev sjukt gott !!!

Sjukling

Ja datorn är upptagen av min lillprinsessa som är hemma med feber. Jag får nöja mig med paddan trots att jag inte är bekväm att blogga med den :/

Jaja, tjejerna fick ju feber natten mot måndag, men på måndagsförmiddagen var båda feberfria. Emmie vart hängig fram på em igen och febern var tillbaka. Tindras höll sig borta men hon fick ändå vara hemma 3 dagar för att vara på den säkra sidan. Idag är det Emmies 4:e dag med feber, så jag skicka Leon och Tindra till skolan, men valde att stanna hemma med min lillpumma idag.

Ska in till stan en liten sväng sen när syskonen kommit hem, har svårt att hålla mig borta eftersom det hela tiden är saker som måste göras :)

Emmie ligger i soffan i pyjamas och äter glass och spelar dator. Jag har oxå slappat och sovit en del, men nu har jag satt igång och greja lite här i dynghuset.

Igår köpte vi en nya toa och en ny diskmaskin. Idag köper vi en ny spis och ett kylskåp. Alla våra vitvaror i detta hus är sen början av 1990 så snacka om att allt hållet väldigt bra. Men nu har sakerna lagt av en efter en så 4 nya prylar blir det denna omgång.

Tycker det är så bajstråkigt att handla sånt här. Och för att inte tala om att få in grejerna och få dom på plats!! Men det är skönt när det är klart. Har haft läckande toa (inte bajsvatten såklart *haha*), läckande kylskåp, 2 trasig spisplattor i flera år nu, så när diskmaskinen la av passade vi på att byta ut de andra dåliga grejerna oxå :)

I morgon är barnens lilla Vasalopp. På 4 år har Tindra varit med 1 (!!) gång, de andra åren har hon varit sjuk. Och i morgon får hon inte heller var med eftersom hon haft feber och fortfarande har sån hosta. Lillbubbas har ont i revbenen efter ett fall på brottningen och Emmie är ju ff sjuk så det blir Inge Vasalopp för någon av mina gullepluttar :(

@##!!Z/&@?!!%¤#"?@#!!

Men så jävla förbannad jag är. Sicken jädra skitdag alltså !!! Bara tok på butiken !! Detta är inte riktat till alla goa, trevliga, vänliga och ärliga kunder, utan till er andra: FAR ÅR HE****E !!!
 
Falska jäkla bedragare som förstår och inte står för vad dom gjort. Idioter som hyrt vår hyrbil, repat den, denna gång en ca 50 cm lång, ca 5 cm bred repa som dom bara skiter i !! Andra idioter hyr släpvagn, lämnar igen den trasig och säger bara "det var inte vi"... typ... Ord mot ord !! Å till råga på allt kommer en knarkande pundarbrud in och snattar massa godis *tack övervakningskamerorna*... men asså tror ni man blir nå spyless eller ?????!!!
 
VAD ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRE MÄ FOLK ??????????????????????
 
Förstör man något - då ersätter man det !!
 
Har man inga pengar - då kan man inte handla !!
 
Man snor inte. Punkt.
 
Att dessa grejer kan vara så in i helskotta svåra att förstå för vissa. Är det inte helt fantastiskt hur människor ÄR ? Och detta ser jag DAGLIGEN ska ni veta. Det står mig upp i halsen så jag vill bara slita mitt hår och skrika rakt ut !
 
Jag ber om några enkla saker. Folkvett ! Bra uppförande ! ÄRLIGHET !!
 
Men det kanske är för mycket begärt... Man kanske ska bli en kriminell pundare å leva laglöst... BLÄÄÄÄÄÄÄ !!
 
 
 
Visa fler inlägg