Dubaibokningar :)

Fredag igen, och jag har jobbat. Riktigt kul på butiken, fram tills lunchtid då butiksdatorn DOG. Asså shit- panik...fredag å allt... Stendöd !!! Som tuuuuuur är så kom räddaren i nöden. Henriks son Krille, som i mina ögon är värsta dataproffset. Lite fix å trix och vips funka datorn igen. Och nej, det var inte vara det att jag kommit åt offknappen ;)
 
Efter jobb for jag in till Birsta en sväng. köpte en vinterjacka åt Emmie, brottningsskor åt Leon, och tro't eller ej, men en klänning till MIG. Har ju nämligen bokat in ett besök på världens lyxigaste hotell Burj al arab!!
Man får ju inte komma dit som "gäst" bara å kika längre, utan man måste boka bord och äta nått. Efter att ha letat på hemsidan och läst om restauragerna (hotellet har 10 st) så kom vi fram till att det billigaste var att boka ett "afternoon tea". Ojoj så tjusigt DET låter då. Snål vart man då man läste priserna, och vi valde det näst billigaste. Afternoon tea + ett glas champange för ynka 900 kr/person !!!!  Så för 1800 spänn hoppas jag att det blir annat än Earl Grey och en skorpa *hahaha*
 
Just ja, klänningen.... asså det är "dress code" för att komma in där. Därav denna klädchock :)
 
Burj al arab
 
Vi har bokat in oss på onsdagen, alltså vår första dag i Dubai. Här spar vi inte det lyxigaste till sist utan börjar med det istället. Ikväll ska jag boka in oss på ett besök i Burj Kalifa, som är världens högsta byggnad. Kolla in DENNA LÄNKEN så får ni se hur coolt det verkar. Sen att jag är världens mest höjdrädda människa, som vägrar åka hiss hör inte till saken. Vi ska ju bara åka en av de 55 hissarna som finns där, och vi stannar på våning 124, så de är ju inte så farligt ;)
 
Shiiiiiit.... att jag kommer stå i denna byggnad om några dagar känns ytterst overkligt !!!
 
Nä nu ska jag dyka ner i godisskålen. Lövely fredag till er alla. Skriver i morrn ♥

Godmorgon !

Nähä, å inga linser fick jag prova igår. Tydligen var han tvungen att specialbeställa en av linserna (mitt högra öga) och den kommer inte förrän på måndag. Jag fick gör synundersökning och prata med ögonläkaren men får inte testa linser förrän måndag som sagt. Lite snopet eftersom jag var så laddad. Men men...
 
Jobbade bara lite granna igår. Fick huvudvärk och ett sånt där trötthetsskov på eftermiddagen. Uscha, la mig på soffan och såg en dålig film. Sen var det dags för träning för barnen. Bara å bita ihop och fara in, och det är som alltid lika kul att titta på våra superduktiga barn.
 
 Händerna blir härdade och lite såriga efter att dom hänger i barren. Här är Emmies händer efter gårdagens träning.
 
Jag har en hel del att greja med dessa dagar innan resan nu. För det första så vill jag har huset i ordning, och jag har fortfarande övervåningen kvar. MÅSTE gö klart den idag så jag kan släppa den biten. Sen ska jag laga mat och frysa in. Tänkte laga en rätt för varje dag och frysa in, så det bara är för farmor/mormor att ta fram och värma upp. Vill underlätta så mycket som möjligt för dom ♥
 
Packningen känns som minsta problemet. Tar som vanligt med oss minsta möjliga. Både jag och Henrik är verkligen sånna som packar toklite, för vi avskyr att släpa omkring på en massa. Resonerar som så att skulle man ha glömt nått så lär man nog överleva eller så får man väl köpa det på plats. Är grymt glad att jag inte är en sån som måste ha med mig 10 par skor etc... nä ett par sköna sandaler och nå ombyten räcker gött :) (haha låter som värsta tanten ju!!!)
 
Förutom matlagning ska jag in å banka lite pengar och träffa revisorn en snabbis. Var nå papper jag skulle skriva på. Alltid äre nått :)
 
Nä nu ska jag sätta lite fart och inte bara sitta här. Städa - städa - stääääda !!!
 
 
 
 
 

2012-11-27

Ja då är man nere på Memento igen. Matlagning åt ett gäng på 75 st. Blir bra det. Är ute i väldigt god tid idag så jag har lite tid över till datorn som jag så lämpligt släpat med mig ;) Har hunnit med butiksjobb också, och lite annat så denna dag känns jag nöjd med. Bara nu inte maten bränds vid *haha* Men hittills har det aldrig hänt så varför skulle det hända idag...
 
I morgon blir en spännande dag. Jag ska prova linser för första gången i mitt liv. Har aldrig haft en lins i ögat och tycker att det verkar otäckt, men eftersom jag är så döless på glasögon så ska jag ge det en chans. Har ju varit inne på sån där ögonlaser oxå men jag tänkte börja med att testa linser så får vi se sen. Ögonläkaren sa att jag inte skulle ha så mycket smink på mig när jag kom dit, eftersom det lär rinna ur ögonen. DET är mitt största bekymmer !!! Fara halvmålad in till Birsta liksom.... huuaaaa...sicken mardröm. Tänk om jag möter någon. Nä skämt åsido, jag har väl visat mig omålad förut, men sminkväskan får hänga med så jag i alla fall kan måla mig efteråt :D
 
Kanske dyker det upp en bild på mig i morgon då... MED LINSER *Woohooooo*
 
Just ja, tänkte ju säga nå ord om det där programmet jag såg igår och hade så höga förväntningar på. Tja, det var inte så farligt som jag trodde. Först tänkte jag typ skrika ut att "fyyy vilka galna människor", men näe, det var inte så himla farligt. Visst, mamman som ammade sin 5-åring... inte i min smak, men liksom det är ju hennes val. Jag ammade drygt 1 år och det var MITT val, så folk får väl egentligen göra som man vill. Eller ? Sen att dom bara verka käka "Raw food", asså visst, jättenyttigt, men jag tror inte barnen ska äta extremdieter.
 
Samma var det med familjen som gav sin barn LCHF-mat. Det tyckte jag var fel, Bra mat för vuxna kanske, men att i princip utesluta kolhydrater till växande barn tycker jag känns väldigt fel. Och allt detta fettet... Jaja, återigen, bara barnen mår bra... föräldrarna verkade snälla, om än lite hjärntvättade ;)
 
Familjen som hade valt hemundervisning istället för skolan var precis som jag hade förväntat mig - riktiga bohemer. Förmodligen radikala vänsterpartister med orakade ben och armhålor, (fördomar? Jag ??? Haha)men hur som helst så verkade dom bry sig om barnen, och det är ju det viktigaste. Sen tycker jag att det är jäkligt synd att barnen inte får träffa klasskompisar, och vara med på allt kul som faktiskt händer i skolan. Jag skulle ALDRIG göra så. Nä skolan är bra tycker jag (för de mesta). Hemundervisning känns egoistiskt på något vis. Jag tror barnen behöver gemensamheten och att lära sig respekter andra, vara i grupper och samarbeta,
 
Så, då vet ni vad JAG tycker. Oerhört intressant, eller hur ?? *HAHA*
 
Nä nu ska jag fixa färdigt med maten... Pöss på er ♥
 
...känns inte fräscht...
 
 
Beautiful ♥
 
Tur att Sverige är ett (någorlunda) fritt land och man får göra som man vill :) Förutom det där med hemundervisning då´rå.
Visa fler inlägg