Hej från mig :)

Här kommer ett litet livstecken *hihi* Har inte prioriterat bloggandet som ni säkert märkt, men det har varit så mkt annat. Idag är den stora discodagen. Ja alltså Tindra ska ha sin 10-års-fest inne på Memento Palace i eftermiddag. 18 kompisar är bjuden, vakten är bokad, tacobuffén fixad, DJ'en på plats och musiken laddad. Hoppas nu det kommer bli en riktig toppenfest !!!

Just nu är Tindra uppe och väljer kläder :) Ska bli spännande att se vad hon väljer.

Det är inte bara festdag för Tindra, utan äldsta pöjken (Kristoffer) i familjen fyller 22 år idag. Vi är på väg och ska strax fara in å gratta honom. Han bor ju i lägenhet inne i Sundsvall. Så det blir dubbelt firande idag.

Men jag återkommer antingen ikväll eller i morgon med uppdatering och förhoppningsvis massor med bilder från da'party ;)

Tills dess, ha de gött å njut gärna av låten jag bjuppar på nedan. Trevlig lördag på er!


Sveriges mästerkock

Ja igår var den rafflande (?) finalen i Sveriges Mästerkock som jag följt varje onsdag. Mina favoriter har åkt ut en efter en, men Josephine - som jag hejade på kom i alla fall till final. Men så gick den där Sigrid och vann. Hon som både jag och Henrik jag tyckte allra sämst om. Uscha... kan inte riktigt sätta fingret på varför jag tycker som jag tycker, men redan när jag såg henne första gången var det något som gav mig otäcka rysningar. Å när hon öppnade munnen då höll jag på att spy... så tyvärr... men men, juryn var ju eniga så Grattis då... eller inte *hihihi*

Henrik tycker att jag ska anmäla mig till nästa år. Jo men tjena, vilken stor chans jag skulle ha *NOT*. Jag lagar iofs mycket mat och tycker att det är superkul, men jag följer ALDRIG ett recept utan lagar allt på fri hand, så jag skulle aldrig platsa, även om dom nu oxå ofta improvicerar. Sen att vara med i tv...åååå vad kul...typ INTE !! Skulle ALDRIG visa mig i tv, ens om jag vann en miljon ;)

Iofs skulle jag gärna kunna vara med i "Halv Åtta hos Mig". Där skulle jag nog kunna tänka mig att synas, men då vill jag inte visa mitt hem, eftersom jag har världens fulaste kök och fulaste övervåning. Så där sprack det ;)


Josephine - du skulle ju vunnit !!!!

Finaste farmor

Ja igår var det ju inte bara Tindras födelsedag, utan även dagen då min kära farmor begravdes. Och jag var ju som sagt inte fysiskt närvarande, men i mina tankar så var jag där. Jag hade som en klump i halsen hela dagen. Vi firade Tindra och hade en oerhört mysig dag, men tankarna var samtidigt hos farmor, så ni förstår säkert att känslorna var väldigt blandade, och upp och ner.

När barnen hade gått och lagt sig satte jag mig i soffan, och då var det som allt lossnade. Jag blev så jädra ledsen rent ut sagt, och grät och grät och grät... Min farmor...varför ??????? Pratade både med kära lillasyster och mamma som berättade hur fin begravningen varit...


Världens bästa farmor... Tack för allt <3 <3 <3

Visa fler inlägg