Blääää för vissa folk !!

Just nu känner jag mig verkligen döless igen, på alla skrotmänniskor det finns. Dagligen så måste man tampas med i alla fall NÅGOT pucko, som bara får en på dåligt humör. Vi som hyr ut släpvagnar tex, tänk vad gnäll vi får höra. Och tänk att 99,9% skyller ifrån sig. Trots att det är uppenbart att det tex är kunden som gjort något fel, så försöker i princip ALLA slingra sig.

Sen har vi ju en tjej som hyrde ett släp i mitten av december. Hon struntade helt enkelt i att lämna tillbaka det, och nu har polisen lagt ner utredningen. Å här står vi utan släpet... eeehhh, vad händer???? Är det så himla enkelt ska jag nog oxå börja på den banan. Hyra mig saker å ting, betala för ett dygn och sen strunta i att lämna igen det, för polisen verkar ju inte bry sig... Tusan vad billigt man kan komma över prylar då !!!

Å jag vet vem hon är, vad hon heter och var hon bor... hon har varit kund i flera år hos mig... nu syns hon inte till. Har väl förmodligen sålt vagnen eller flyttat in i den. Skabb som hon är !!!

Tack och lov är jag omgiven av fantastiska människor. Min familj,mina vänner och min personal... annars hade man inte pallat... serviceyrket har verkligen en baksida...


Nu tänkte jag skriva nå rader om Sandra... Igår fick hon cellgift nr 8 av 12,vilket betyder att slutspurten närmar sig. Livet knallar på, och det som förr kändes som en evighet närmar sig nu med stormsteg. Nu är det enda vi kan tänka på att cellgifterna ska ha gjort riktig nytta - och tagit död på alla vidriga cancerceller !!!!

Allt känns fortfarande ganska overkligt. Att jag har en lillasyster som har cancer känns så sjukt långt borta... men snart vaknar vi nog ur denna onda mardröm, och livet går vidare - där alla är friska och starka. Man kan aldrig föreställa sig hur hon mår, hur det är att gå igenom detta helvete, men eftersom jag vet hur det känns för oss anhöriga så har jag mina gissningar om hur det är att själv vara den drabbade.

Just nu anar man ljuset i tunneln. Om man kisar och tittar riktigt, riktigt noga så kan jag minsann ana ett friskt liv EFTER cancern. Det är en lång väg kvar, men inte så långt borta ändå... Sandra är 31 år och ska förhoppningsvis leva ca 70 år till, så hon har ju faktiskt hela livet framför sig...

Uscha, det blev mest massa svammel det här... lite tankar så här på tisdagsmorgonen :)


Puss å kram, ha en härlig dag - från Maria å mina snyyyyygga örhängen ;) Pst...jag fortsätter som vanligt med "titta-lite-neråt-blicken-så-inte-dubbelhakorna-syns" *hahaha men jag erkänner iaf ;)*

Nöjd med min fredag :)

Jag har varit ledig idag, eftersom jag ska jobba i morgon. Klev upp nästan samma tid som vanligt, då barnens buss går strax efter 7. Skjutsade upp dom till busshållplatsen och for sen hem igen och tog hand om djuren. Det hade snöat ganska rejält, närmare en dm tror jag. Började som alltid med en kanna kaffe. Kan liksom inte få en bra dag annars. Vad vore livet utan kaffe liksom ;)

Tog ett klokt (?) beslut att börja dagen med att slappa, så jag gjorde i ordning en go'frukost bestående av 2 kokta ägg som jag hackade, blandade med ½ hackad rödlök, ca 1 dl kesella, massor av dill och pressad citron, salt och peppar. Mmmm... asgod och nyttig gegga :) Åt denna på 2 rågbröd. Typ världens godaste frukost skulle jag nog kunna säga !!!

Passade på att kolla på Hinsehäxan,  på SvtPLay. Missade då den gick på tv så datorn fick duga. Och SHIT vad bra den var !!! Har ni inte sett den så MÅSTE ni se den. Det är en order ;) !!!

Ja vad gjorde jag mer då... jo jag tänkte vara lite duktig så jag tog tag i lite städning och så bestämde jag mig för att laga lite mat. Det blev köttfärssås, tacogratäng och fiskgratäng. Sen bakade jag kladdmuffins oxå, och nu i skrivandets stund står det en deg på jäsning. Håller på att baka matbröd. Det ska bli hålkakor med lite egenkomponerad kryddning. Får se om det går att ätaom nån timme :)

Tycker ju att det är så roligt att laga mat, och baka ibland. Och det är så jädrans gött å ha färdigt i kyl och frys, så man bara kan ta fram å värma. Och bröd, ja det har jag ju skrivit om innan. Alltså jag har inte kommit så långt att mina barn enbart bjuds på hembakat, men några ggr i veckan blir det iaf eftersom jag alltid bakar mycket och fryser in :) Det tar sig med andra ord...


Känner ni hon som gärna vill göra typ ALLT samtidigt *S* Diggar ni blandningen av torsk, färdig köttfärssås, rå älgfärs och muffins på en å samma gång ?*haha*

Snart kommer Älsklis hem. Han har varit i Stockholm i typ 100 år. Eller ja, han for i tisdags... men han ska INTE på Memento ikväll *tjooohooo* så vi ska mysa tillsammans en fredagkväll. Det ni ;)

Tog lite bilder på hästarna ute i snön oxå...


Tog denna (mörka) bild tidigt i morse. Hästarna har frukostmöte :)


Fick en fin bild av Malins fina Trolla


Vår finaste Aroma !!

Visa fler inlägg