Nyårsafton !

Vaknade 07 i morse av min ilskna signal, men klev snabbt upp då jag visste att jobb hägrade. Öpnnade i och för sig inte förrän 10, men jag skulle på Ica Maxi innan och dessutom "pappersjobba" lite här på butiken. Skönt att va uppe i tid. Var typ ensam på Ica Maxi. Guuud så skönt asså. Älskar att handla när ingen annan gör det :)
 
Ja i morgon vaknar vi till ett nytt år som sagt, och nytt år betyder nya möjligheter. Är det inte så man säger? Jag är inte vidare starkt troende på nyårslöften, eftersom jag vet med mig att dom har en tendens att brytas, men jag har i alla fall några önskningar som jag hoppas slår in under 2013 som jag tänkte dela med mig av.
 
* Att vi ALLA inom familjen, mina nära och kära ska få vara friska och lyckliga ♥
 
* Att vi kommer göra 2 stycken utomlandsresor med familjen
 
* Att min thaivagn kommer medföra succé
 
* Att vi kommer flytta söderut (i wiiiish but its not gonna happen *S* !!!)
 
* Att jag kommer komma i en SNYGG klänning (några storlekar mindre än nu) på syrrans bröllop i augusti :) (Beach 2013 here we come *HAHA*)
 
... ja det var väl vad jag kom på nu. Inte alltför orealistika önskningar va?
 
Nu blire ingen mer bloggning för idag. Ska strax överlämna butiken i Kristoffers händer. Så himla kul att han har börjat jobba åt mig! Hem å fixa klart inför kvällen, sen njuta av en underbar nyårsafton med min älskade familj ♥
 
Gott nytt år alla söta !
 
 
 
 
 
 
 
 

Bio-tajm !

Varje gång jag är på bio (vilket tyvärr händer alltför sällan) tänker jag - varför gör vi inte det här oftare :) Speciellt när vi är på vårat kära Folkets Hus i Söråker. Vi har en sån fin biograf, att det känns helt onödigt att fara in till stan för att se film. Bio i stan har ju i och för sig sin tjusing det också, men ikväll bestämde vi oss för att gå hela familjen på Sune i Grekland, som visades på Folkan.
 
Precis som jag hade hoppas så var det en helt perfekt familjefilm. Alla älskade den, och det var så himlans mysigt att gå tillsammans alla 5 ♥ Har ni inte sett den så rekommenderas den varmt. Lika kul för barn som vuxna.
 
 
Fastän jag fullkomligt ÄLSKAR Peter Haber och de andra skådespelarna i "gamla" Sune-filmerna så måste jag säga att Morgan Alling & co passade ypperligt som familjen Rudolf Andersson :)
 
Total är lyckan när familjen är samlad och gör nått kul ihop. Det slår ALLT annat. Vi har faktiskt varit lite inne på att resa till nån ö i Grekland, inget bestämt men ingen av oss har varit där så varför inte :) Jo barnen tycker ju att jag och Henrik varit i Grekland med tanke på att vi mellanlandade där när vi flög hem från Dubai, men att ha suttit på planet på Athens flygplats i 40 minuter räknas inte tycker jag :)
 
Nu nanar barnen, jag har bakat efterrätt och förberett förätt inför morgondagen. Lägger mig i soffan med Älsklis å kikar tv. Over and out.

God (sen) morgon !

Ibladn tänker jag att det vore bättre med en hederlig gammal dagbok i pappersform... men jag bloggar ju mest för familjen och för att jag själv ska kunna gå tillbaka och läsa om vad som hänt under våra år. Bilderna är som ett fotoalbum och man behöver bara klicka lite granna för att snabbt ta reda på vad man exempelvis åt, eller hade hade på sig förra julen :)
 
Men så kommer det gånger då man behöver skriva av sig, men att det är för känsligt och kan påverka andra. Då gäller det att hålla igen. Just nu går jag och bär en sån sak inom mig. Jag är så sjukt förbannad, irriterad och besviken på några människor, men KAN inte skriva om det. Tur man har sin Älsklis och sina fina vänner som man kan spy lite galla för, så man inte kvävs inom sig.
 
Jaja, över till nått annat. Vaknade 10.30 idag, och till skillanad från igår är jag både utsövd och utan hövvevärk. Behövde nog denna vila. Barnen är ute och leker i snön, jag ska strax göra lite nytta. Tänkte förbereda nyårsmaten så gott det går eftersom jag jobbar i morgon. För fjärde året i rad jobbar jag på nyårsafton, men det funkar super då vi ändå bara har öpppet till 18. Jag far in å öppnar och sen kommer Älsklis och byter av mig de sista timmarna så jag kan fara hem å göra klart mat m.m. inför kvällen.
 
Vi ska fira nyåret tillsammans med Krille och hans tjej Samantha. Blir massa go'mat och raketer :)
 
Nä nu ska jag baka och tvätta... jiiihaaaaa.... Sen lär jag bosätta mig i la'sofa ett tag oxå. Det vart aldrig att jag testade spelet igår, så det ser jag fram emot idag istället. Puss & Kram
 
 
Visa fler inlägg