Imorgon är jag här...15 dagar i vad jag hoppas är PARADISET :)

Spännande att se om hotellet uppfyller förväntningarna, som efter att ha sett bilderna är skyhöga :) 860 rum i bunglowstil, 35 vattenrutchbanor, 6 bufférestauranter, 8 barer, barnklubb, bio och massa annat...
Som det känns nu så är jag redan mer än nöjd, men det återstår ju att se hur allt är i verkligheten. Nu ska här enbart slappas och njutas. Vi ska må gott och inte tänka på annat än semester !!! Kära svärmor tar hand om hus och hem under tiden. Ha det så härligt i vinterslasket *S* Puss & Kram

See ya !

Ojoj vilket PARTY !!!!

Igår var vi bortbjuden på 40-års fest. Det känns idag vill jag lova :) Det var en riktigt trevlig och lyckad fest, massor med folk, supergod mat och härligt röj !! Trots att jag föredrar rödvin så var jag duktig kvinna och höll mig till vitt, eftersom jag efter för många glas som det lätt kan bli, mår apa efter rödvin. Jag skulle fortsatt vara redig men det sket sig då vi hittade "medicinskåpet" utanför :) Fiskshot, lakritsshot och nån röd slibbshot var ju tvungen att testas, och att jag aldrig lär mig !!!! Jag tål ju inget sånt !!!! Hade hur kul som helst och dansade som en tok. Höll på att dööö av KÄRLEK till fröken Malin (värdinnan) då hon hade fixat med min favorit-PARTY-låt !!!

"It's a BAG IN BOX, its a BAG IN A BOX... Vaaaaaaar är boxen ?? Dääääääär är boxen...... "


Då jädrar gungade huset när jag studsade loss med min nätta kropp till denna underbara festarlåt :)
 
Hela kvällen var superlyckad å jag kände mig inte alls jätteberusad när vi for hem, men när jag vaknade vid 06.00 och kände mig som världens sjukaste människa med huvudvärken från helvetet och extremt illamående, då ångrade jag innerligt att jag tog dom där shotsen. Huuua vad ICKE-TREVLIGT det var att hälsa godmorgon till toastolen med huvet först... blääää alltså... sen gick jag å la mig igen, preparerad med Ipren och med en klick tandkräm i munnen i hopp om att somna om och inte dofta rutten skunk ur munnen. Men fiiiiieeefaaaaeeeen vad jag mådde dåligt. Hjärtklappning, illamående, hövvevärk och fy fanken !!! Några till toabesök å tillslut lyckades jag somna om... Blev väckt vid 11.00 av mina söta småfisar som gjort kaffe. Efter en kopp kaffe, en leverpastejmacka och några nävar chips kvar från barnens myskväll så kände jag mig mycket bättre !!!

Men snälla påminn mig en extra gång nästa gång det är partaj !!!! DRICK INGEN SPRIT !!!! ;) Puss & Kram


Party - party


Kärleksparet <3

Ingen stress ?!

Tänkte jag skulle koppla av en sekund och blogga lite. Denna fredag får folket löning, och det märks som vanligt i butiken min :) Ska snart hem till barnen och ha lite mys med nån go mat och Idol ikväll. Får se vad vi kan rota fram i kylen. Man vill ju inte handla på sig en massa nu när vi ska bort 2 veckor. Inge kul å hitta nå rutten gammkorv i kylen när man kommer hem :)

Jag har ordnat med personal så jag kan va ledig i helgen. Skulle egentligen jobbat själv i morgon 10-16, men kände mig för stressad.

Julstress då ?? Nej inte här i alla fall. Vi turas ju om att ha julen vartannat år, jag och Henriks syster, och i år så är det hemma hos henne med familj. I Fagervik. Känns väldigt lämpligt att inte fira julhemma i huset i år. Sen har vi diskuterat detta med julklappar. Både jag och Henrik är överens om att barnen ska få lite mindre julklappar i år, eftersom vi ändå kostar på oss en 15 dagars rejäl semester. Är det dumt?? Vi har förklarat för barnen att det är dyrt att resa, och att man inte kan få allt i världen (som om dom nu trodde det *haha*) och hoppas att detta ger en bra inblick i verkligheten, att om man ska göra nått extra lyxigt, kanske man får hålla in på nått annat. Så vill jag att mina barn ska bli uppfostrade i alla fall.

nu låter jag kanske snål... jag sa även att det inte blir någon adventskalender i år, eftersom vi är bortresta mer än halva tiden. Men jag kände mig så usel att jag i alla fall köpte varsin chokladkalender (10 kr på Ica *S*). Så dom får äta 13 bitar när dom kommer hem *HAHA*. Gissa om dom blev nöjda :)

I morgon blire lussebullsbak... eller på söndag kanske... får se. vi ska ju på 40-års fest imorgon. Bästa Malins sambo Per äre som fyller år, och partajet hålls i Hässjö, ca 1 km från vårat hem. Sååå göööött med krypavstånd hem (ooo vad mogen jag låter) !!!

Ikväll längtar jag till att få höra Moa sjunga "Nothing compares 2u"... ska bli spännande :)

Tills dess, PUSS & KRAM

Visa fler inlägg