Oj vilken dag !!

Ja det har verkligen varit full fart hela dagen. Började med att fara in till sjukhuset och lämna blod, sen vidare till butiken för jobb. Där vart vi kvar tills ca 17.00. Vi åkte Corvetten in, och jag säger bara det: Fy faaaasen vad gött man sitter. Känns som att åka runt i värsta lyxfåtöljen :) Tror det ska bli min nya arbetsbil *S*, Blir lite trångt om jag ska skjutsa barnen iofs *haha* men när jag ska iväg ensam. Då är'en MIN !!!

Här hemma har jag städat, fixat å grejat. Och packat det sista. Nu äre bara tandkräm, tandborste och sminkväska som inte är nerpackat. Kvar att göra ikväll är att bygga ny gethage. Resten, vad det nu är *S* får bli imorgon :)

Bjuder här på en bild på Aroma i sitt nya flygskydd och en filmsnutt på världens bästa Tindra som börjat hoppa lite med Aroma. Nu har vi inga hinder än men barnen har använt fantastin och lagt upp stolpar mellan stolar och det verkar funka *S*. Nästa projekt får bli hinderbygge... :)Såååå snygg i nya flugskyddet =)
Mina hoppstjärnor <3

Shit...resfeber de'luxe !!

Ja nu är det på riktigt. Från att det har känts nästintill overkligt så har jag nu fattat att vi åker alldeles snart. Jag som i vanliga fall är en mycket trött människa, som lägger mig tidigt och sover länge, kunde igårkväll inte alls somna utan satt för det första och tittade på film till 00.30, sen var jag klarvaken i minst en timme, och så nu då. Vaknade strax efter 06, efter att då bara ha sovit i dryga 4 timmar. I vanliga fall sover jag som bekant 8-10 timmar.

Har precis gjort kaffe, och lilla Emmie valde att vakna med mamma så hon och jag sitter och myser i soffan. Hon till tv'n och jag till datorn :)

Uscha...har jag fixat allt?? Djuren har vi ordnat vakter åt. Å det ska ni veta är inte det lättaste när man har lite djur som vi. Vovvsen ska jag lämna till kära svärmor idag, sen får hon följa med dom upp till stugan. Där kommer hon få det härligt. Aroma har vi bestämt att flytta hem till Malin. Först hade vi tänkt att Malin skulle fara hit varje dag men det blir så ensamt för Aroma och då kom vi på smarta idén att vi skjutsar hem hon till dom istället. Så i morgon bitti kör vi bort henne, och det ska bli spännande när hon får träffa Malins 3 hästar. Hur som helst så vet jag att Aroma hamnar i de bästa händer man kan tänka sig, och det känns tryggt (och Tindra är nöjd *S*).
Getterna, katterna och hönsen tar Henriks syster hand om. Guuuu' vad tacksam jag är över alla snälla människor man har runt sig <3 <3 <3

Just nu känns det inte som att det är själva flygresan jag är nervös inför. Just nu tänker jag bara på att jag inte ska glömma nått. Innan resan alltså.

På dagens agenda står som nummer ett: Till sjukhuset och lämna blod. Det kom väldigt lägligt med blodgivning denna veckan för jag vart tipsad av läkaren (då jag ringde och frågade om det gick bra att flyga utan nån medicin med tanke på proppen jag haft) att det är bra att lämna blod innan flygning då antalet vita blodkroppar minskat och blodet blivit tunnare. Efter det ska jag till butiken och jobba, och förbereda allt inför när jag ska va borta. En hel del att göra finns det, var så säker ;)

Ja vad har jag mer kvar...?? Packat har jag gjort, ska bara ner med det sista (typ neccessär) biljetterna är utskrivna, passen hämtade vi igår... jo jag måste städa lite i huset oxå. Man vill ju inte komma hem till ett stökigt hem :)

Nu ska jag försöka att få ner min nervösa puls och koppla av med mitt kaffe (lycka till lixom)...
Lär blogga mer under dagen :)


Ser verkligen kriminell ut på detta kort. Som jag skrev på Facebook... det fattas bara den där nummerlappen under hakan :) Tur det inte är en skönhetstävling utan bara ett sketet passfoto *S*

Robin Hood

Igår var jag och barnen tillsammans med familjen Wegar, på en teaterföreställning på Norra Berget i Sundsvall. Vi såg Robin Hood, på en uteteater och det var riktigt bra och barnen älskade det. Hade sån himla tur med vädret, för vi hade solsken och sedan mulet med uppehåll under hela föreställningen, medans Henrik berättade att det störtregnade i Söråker. Han hade tyckt så synd om oss som behövde sitta i regnet, men då visste han ju inte att vi 3 mil hemifrån hade strålande sol. Tänk vad några mil kan skilja !!

Före teatern hade jag lovat barnen lunch på valfritt ställe. Inte så förvåndad alls vart jag då dom valde Max. Än en gång fick jag bekräftat att personalen på Max i Birsta är Sveriges slöaste. Alltså dom jobbar så jädra sakta. Liksom i slow motion. Helt sinnessjukt. Vi fick vänta 35 minuter. På en snabbmatsrestaurang ?!?!?!?!? Som arbetsgivare granskr jag ganska ofta hur folk arbetar (arbetsskada??) och jag säger då bara det att hade det varit jag som var chef på Max i Birsta, så hade alla fått gå med omedelbar verkan. Ser helt sinnessjukt ut när dom slår in en hamburgare tex. Sakta sakta viker dom ihop pappret, medans man tex på McDonalds (som iofs har äcklig mat) blixtsnabbt har slagit in 4 hamburgare innan man hunnit blinka. Sen lunkar dom sakta fram som om dom hade all tid i världen, medans på andra restauranger springer dom som illrar för att allt ska gå så snabbt som möjligt. *sucka* Jaja, tillslut fick vi våran mat och fick snabba oss att äta så vi skulle hinna till teatern i tid.
Tindra & Wilma i fikapausen


Alexander, Leon, Jessica, Wilon & Emmie


Jessica njuter av sin glass och blickar ut över stora staden Sundsvall :)

Visa fler inlägg