Puuuhhh !!

Svettigt, varmt och alldeles underbart väder har vi idag. Älskar sol och värmen, men har nu gått in en sväng för att göra sen sen lunch. Kycklingspett och ris står på dagens meny som vi skall äta ute om en liten stund. '

Igår efter jobb for jag å handla på Ica Maxi. Hittade massa gott som vi mumsade i oss på kvällen. Jag lindade honungsmelonbitar i lufttorkad skinka, sen åt vi sånna där färdiga tapasbitar som finns att köpa. Fyllda oliver, fylld paprika och så skivade jag upp lite rökt korv. Älskar plockmat !!! Till detta drack vi 2 glas rött och kollade på den svenska krigsfilmen "Gränsen". Den var väl sådär..eller jag ska erkänna att jag somnade... ska se resten ivkäll tänkte jag =)

Vi fick barnens kusin Jakob på övernattningsbesök oxå. Mamma Helene å pappa Reidar var bortbjudna. Jakob och framförallt Leon leker jättebra ihop, och dom körde fyrhjuling, badade och spelade. Det blev supersent i säng... När vi gick å la oss var klockan 00.00 prick. Då var barnen fortfarande vaken. Tror iofs att dom somna ganska snabbt efter att vi sagt åt dom :)

05 vaknade Leon och vill ha frukost *haha* "Men gå å lägg dig, det är NATT" ropade jag då jag hörde honom. Tack och lov somnade han om, och vi klev upp runt 9 vilket kändes som en mer passande tid en ledig lördagsmorgon.

Idag äre som sagt kanonväder och Älskligen klipper gräset, jag har gått loss med trimmern och snyggat till där det behövs, och tjejerna rider och grabbarna har gjort allt från att spela fotboll, kört fyrhjuling och hoppat studsmatta och tom hunnit med en picknick med saft och bullar.

Ikväll ska ÄLsklis och jag in å kolla på bio. Eftersom vädret är underbart ska vi ta Corvetten *TOKGILLA* !! Har bokat "Kyss mig". Verkar vara en mysig, svensk kärleksfilm. Passar oss. Ska gå på den tidiga föreställningen. 17.45. Lagom. Återkommer med recension senare ;)


Busgrabbarna :)


Kusinerna blåser såpbubblor !!


Mys <3


Grabbarna grus !


Älsklis tog en tur med en av sina leksaker :)Morrhår och ärtor

Ja den filmen sitter jag och barnen och kikar på nu. Den går på tv4 Film. Minns att vår familj var och såg den på bio när den kom 1986. Då var jag 9 år. Inget jag skulle ta med mina barn på idag, men på den tiden (hallååå vad gammal jag är!!) fanns det inte liks stort utbud som det finns idag. Gösta Ekman och Lena Nyman är helt fantastiska, och barnen verkar tycka det är roligt. En del iaf ;)

Jag är väl egentligen inte nått jättefans av "papphammarhumor" men den del är sköj. MIN humor är Mia & Clara. Dom är mina favvosar nummer 1. Favvoserien på tv är SOLSIDAN och annat jag gillar är "Kvarteret Skatan". Mähhh...kommer inte på fler nu. Konstigt... bjuppar på några favoritklipp sålänge :) Kan se dessa om och om igen och skrattar lika gott varje gång!Varsågod till några skratt så här på torsdagskvällen :)

Ja vad säger man... ?

Tindra som är den som är mest läskunnig av barnen har naturligtvis inte undgått massakern i Norge. I sånna lägen har jag lärt mig att svara rakt och ärligt, men utan att gå in på detaljer. Igår hade hon stora funderingar över löpsedlarna "han ångrar ingenting". Hon grubblade och frågade mig "men mamma, tänk att han skjutit massa människor och inte ens ångrar sig". Jag förklarade att han är svårt sjuk och han bara snackar skit. Sen undrar barnen naturligtvis om han kan komma till Sverige. Jag förklarar då att han kommer sitta i fängelse, resten av sitt liv. Och vad svarar man när dom frågar "finns det sånna människor i Sverige". Jag säger att det troligen inte gör det, att dom aldrig ska behöva oroa sig. För så är det ju. Man kan ju inte gå och tro att var och varannan är en ond människa som kanske helt plötsligt börjar skjuta eller bomba.


Tänker på alla drabbade <3 <3 <3

Över till nått annat. Ja gissa vad jag gör... JOOOOOBBAR såklart !!! Gnäller jag?? Nej nej, bara när jag ska kliva upp på morgonen *S* Är så dyngtrött att jag hade kunnat ge en miljon för att få sova vidare :) Vi har i alla fall tagit beslutet att veckan i Turkiet blir vår enda semestervecka denna sommar. Tufft kanske, men vi är ju lediga nån dag emellanåt. Har bestämt att vi reser i vinter i stället. Då får vi ha våran semester. När alla andra är hemma å fryser *ASG*... Så får'e bli. I år iaf. Jobba på sommarn när alla andra vill va ledig, och dra iväg till vintern!


LÄNGTAR !!!!!

Visa fler inlägg